Soru Vodafone kullananlar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Yıllardır süregelen Turkcell maceramı, fiyatların aşırı yüksek olması ve abonelik sonunda da daha yüksek olacağı sebebiyle, sonlandırdım ve Dünya markası denilen Vodafone ageçiş yaptım. İnşallah pişman olmam, şimdilik bir sorun da yok.

Vodafone kullanıp da, sorun yaşayan yada herhangi bir şikayeti olan var mı aramızda? Teşekkürler

MrtAltg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
9
Bir ara kullanmıştım istanbulda bulunduğum çekim gücünü ve dns.adguard gibi dns leri yasaklamalarını saymazsak büyük bir sorun yaşamadım.

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
Benim burda Turkcell çekmiyor vodafone canavar gibi 20gb 132 lira ödüyorum kampanyadan geçtim çok iyi bence vodofane benim bulunduğum bölgede

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsenin Vodafone ile sorun yaşamadığına sevindim...ev ahalisini komple, 3 kişiyiz, Vodafone lu yaptım.
Aylık 182 TL (20 Lira da vergi gelecek sanırım) 20 GB, 1000 dakika her yöne ve 250 SMS.
Ben 65+ olduğumdan dolayı bana Vodafone lularla sınırsız konuşma hakkı verildi.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
11
Hocam Bende Turkcellden Vodafone'a Geçtim Çok Memnunum Turkcellden Bir Halt Olmaz. Hep Para Hep Bana Diyor Yatırım Yapmıyor Cekimle Alakalı şikayet Olusturmak İstediğimde Bana Zaten 9 Ay Önce Şikayet Oluşturduğumu Bunun İçin Aynı Konudan Şikayet Olusturamayacagimi Söylediler Utanmadan Bunu Nasıl Soyluyorsunuz Dediğimde Önümüzdeki Yıllarda Çalışma Yapacagiz Dediler Bana Bi Zaman Verin dedim Belki Bu Yıl Belki Önümüzdeki yıl Belki Beş Yıl Sonra Tam zaman Belli değil dedi Tüm Bağlantılarımı Kestim Bu Konuşmadan Sonra. İyi ki de Böyle Bir Konuşma Geçmiş Aramızda Vodafone Gecisime Vesile oldu. Vodafoneda Çark Var Turkcell'in İki Ayda Vereceği İnterneti Tek Seferde Veriyor Bu Bile Yeterde artar Fiyatlar Ucuz Yanımda Premium da Aldım Müşteri Hizmetlerini Arayıp Bekleyince Hiç Bir Tuslama Yapmadan 34. saniyede Müşteri Temsilcisi Hatta Oluyor Her Konuda Turkcellin Çok Ötesinde
Yıllardır süregelen Turkcell maceramı, fiyatların aşırı yüksek olması ve abonelik sonunda da daha yüksek olacağı sebebiyle, sonlandırdım ve Dünya markası denilen Vodafone ageçiş yaptım. İnşallah pişman olmam, şimdilik bir sorun da yok.

Vodafone kullanıp da, sorun yaşayan yada herhangi bir şikayeti olan var mı aramızda? Teşekkürler

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Müşteri hizmetlerine işiniz düşmedikçe sorun olmaz. İşiniz düşerse ulaşamıyorsunuz temsilciye.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Abi sakın ha, Vodafone pişmanlıktır. Bataryayı çabuk bitirir. İnternet hızı yavaştır. Turk Telekom çok daha iyi vodafone'dan.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Abi sakın ha, Vodafone pişmanlıktır. Bataryayı çabuk bitirir. İnternet hızı yavaştır. Turk Telekom çok daha iyi vodafone'dan.
Pişmanlık olup olmadığını göreceğiz de, bataryanın çabuk bitmesi doğru gibi...2 gündür aşırı çabuk bitiyor

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Pişmanlık olup olmadığını göreceğiz de, bataryanın çabuk bitmesi doğru gibi...2 gündür aşırı çabuk bitiyor
bataryanın çabuk bitmesi konusu donanım haber dahil bilinen bir gerçek. sanırım vodafone'nun kullandığı simkart'lardan kaynaklanıyor. bir ihtimal 5G'ye geçildiğinde bu sorun ortadan kalkabilir. sırf batarya sorunu yüzünden ben vazgeçtim vodafone'dan.

Üst Alt