Evet kardeşim o mesela telefon şebeken çekmiyor ama wifi bağlantın var hiç bir uygulama kullanmadan wifi üzerinden arama yapabilirsinO neki hocamselametle saygılar
[doublepost=1516138342,1516138159][/doublepost]Geçen bir arkadaşın telde Çinli bir bayanın sadece wi-fi ile konuşurum dediği şey mi oluyor yoksa bu Vowifi![]()
(Cehalet insana neler söyletiyor )
Selametle hazirunlar
volte gibi birşey mi bu türkcell yapıyormuş gibi birşey okumuştum bu forum da aslında sadece yazılım ile olacak bir durum ise neden gelmesin yaygınlaşırsa xiaomi de miui arayüzünde güncelleme yaparak bu özelliği telefonlara getirebilir kısmet diyelimEvet kardeşim o mesela telefon şebeken çekmiyor ama wifi bağlantın var hiç bir uygulama kullanmadan wifi üzerinden arama yapabilirsin
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kardeşim volte gibi yazılımla yapılan bir durum, ama yeterince geri bildirim yapılması gerekiyorvolte gibi birşey mi bu türkcell yapıyormuş gibi birşey okumuştum bu forum da aslında sadece yazılım ile olacak bir durum ise neden gelmesin yaygınlaşırsa xiaomi de miui arayüzünde güncelleme yaparak bu özelliği telefonlara getirebilir kısmet diyelim![]()
EYVALLAH Üstadım, çok teşekkür ettimÖrnek Konu Şablonu
Konu başlığı içeriğe uygun düzenlenmiştir.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hattım türkcell değil ki, kardeşimTurkcell de bip üzerinden kendi ses paketinizle konuşabiliyorsunuz.