Aynen öyle kardeşim, tespitiniz çok doğru, herhangi bir program olmadan benim sorduğumYalnız adam herhangi bir program olmadan demiş Bip bir wp muadil programdır
Peki kardeşim, çok teşekkür ederim cevabın içinDonanım yeterli ise yapılabilir (ki yeterli)
Zaman gerekli sadece ama daha volte bile düzgün çalışmıyorken 1 yıl kadar vowifi gelecek diye beklemeyin bence
Rıca ederim hocam iyi forumlarPeki kardeşim, çok teşekkür ederim cevabın için
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kesinlikle aynı fikirdeyim...zaten herkesin bir şekilde internet paketi var (yemiyorlar/içmiyorlar ama illaki internet paketim olsun diyorlar) ama yinede bu teknoloji bizde de olmalı diyoruz..Donanım yeterli ise yapılabilir (ki yeterli)
Zaman gerekli sadece ama daha volte bile düzgün çalışmıyorken 1 yıl kadar vowifi gelecek diye beklemeyin bence
Ama öyle sanıyorum ki baya bir müddet alacak gibi gelmesi, üstadımHocam kesinlikle aynı fikirdeyim...zaten herkesin bir şekilde internet paketi var (yemiyorlar/içmiyorlar ama illaki internet paketim olsun diyorlar) ama yinede bu teknoloji bizde de olmalı diyoruz..
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam aslında buradaki olay yurtdışında kullanım gibi ve uçakta kullanım gibi avantajı varHocam kesinlikle aynı fikirdeyim...zaten herkesin bir şekilde internet paketi var (yemiyorlar/içmiyorlar ama illaki internet paketim olsun diyorlar) ama yinede bu teknoloji bizde de olmalı diyoruz..
Almanyanın bir çok yerinde WiFi bedava hocam, bizde bedavaya ne var? Adam 1000 liraya neredeyse mükemmel bir cihaz alıyor ve sonra da kalkıp, şu şu olsa, ne iyi olurdu, kamerası kötü, yok şusu eksik falan demeye kalkıyor....Eğer mümkünatı olsa, tüm Amiral gemisi cihazlarda ayrı ayrı beğenilen özellikleri tek bir cihazda toplanabilse ve fiyatını da 2.000 Dolar koysalar, acaba alan olurmu diye saçma bir soru sormayacağımHocam aslında buradaki olay yurtdışında kullanım gibi ve uçakta kullanım gibi avantajı var
Ben Almanyada iken iphone cihazımdan wifi ile bağlandım her türlü aramayı yapabiliyordum çok mükemmel bir özellik kısacesı roaming bedrli ödemiyordum ama sonradan Alman hatlarını kullanmam gerekti ve ondan boşver diyip xiaomi aldım pek kullanmasam da ayda yılda bir işime yarıyor
Peki bana gelen aramaları eğer GSM çekmiyorsa WiFi ile Bip üzerinden alabiliyor muyum?Turkcell de bip üzerinden kendi ses paketinizle konuşabiliyorsunuz.
Hocam 3 ay boyunca Almanya da bedava kullandım tek kötü yeri hastanelerde çalışmıyor orda da kutudan günlük 1.5 eur a kart alıyoruz depozit te 20 eur Almanya nın bu yönünü taktir ettimAlmanyanın bir çok yerinde WiFi bedava hocam, bizde bedavaya ne var? Adam 1000 liraya neredeyse mükemmel bir cihaz alıyor ve sonra da kalkıp, şu şu olsa, ne iyi olurdu, kamerası kötü, yok şusu eksik falan demeye kalkıyor....Eğer mümkünatı olsa, tüm Amiral gemisi cihazlarda ayrı ayrı beğenilen özellikleri tek bir cihazda toplanabilse ve fiyatını da 2.000 Dolar koysalar, acaba alan olurmu diye saçma bir soru sormayacağım
Evet aramalarımı bipten al diye bir buton varPeki bana gelen aramaları eğer GSM çekmiyorsa WiFi ile Bip üzerinden alabiliyor muyum?