Bizler nerede olursak olalım, bedavayı seviyoruz hocamHocam 3 ay boyunca Almanya da bedava kullandım tek kötü yeri hastanelerde çalışmıyor orda da kutudan günlük 1.5 eur a kart alıyoruz depozit te 20 eur Almanya nın bu yönünü taktir ettim
Ayrıca almanyanın heryeri türk dönerciler ile dolu internet sorun olmuyor
[doublepost=1516208114,1516208055][/doublepost]
Evet aramalarımı bipten al diye bir buton var
Bip/Ayarlar/Telefon Ayarları
EYVALLAH, üstadım senin dediklerine aynen katılıyorumAlmanyanın bir çok yerinde WiFi bedava hocam, bizde bedavaya ne var? Adam 1000 liraya neredeyse mükemmel bir cihaz alıyor ve sonra da kalkıp, şu şu olsa, ne iyi olurdu, kamerası kötü, yok şusu eksik falan demeye kalkıyor....Eğer mümkünatı olsa, tüm Amiral gemisi cihazlarda ayrı ayrı beğenilen özellikleri tek bir cihazda toplanabilse ve fiyatını da 2.000 Dolar koysalar, acaba alan olurmu diye saçma bir soru sormayacağım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Dna mızın içinde gençlerin deyimiyle beleşçilik kodlanmış hocamBizler nerede olursak olalım, bedavayı seviyoruz hocam
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Aradaki farkı şöyle düşünün whatsapp olmayan ya da interneti olmayan birini wowifi ile aradığınızda şebeke araması gidiyor ve öyle konuşuyorsunuzArkadaşlar telefonu wifi 'den bağladıktan sonra whatsapp'tan görüşüyoruz ya...
Tamam anladım, wo wifi'de whatsapp gibi ilave program kullanmak gerekmiyor.
Ama wo wifi'nin sağladığı avantaj nedir ? Onu anlamadım.
Mesela; şöyle bir avantajdan bahsedilebilir mi ? "Telefonlar karşılıklı volte aktif iken görüşüldüğünde, ses çok güçlü ve berrak oluyor" vs.
Yani "wo wifi" kullanımı, volte örneğinde olduğu gibi bir avantaj sunuyor mu ?
Örneklediğim gibi avantajları varsa, xioami telefonlarımıza wo wifi özelliğinin eklenmesi isteriz. Neden istemeyelim.
Şöyle bir durum var, mesela ayrı bir bölümü var onun ayarlarda ve diyelim ki telefonunuz çekmiyor ama çok acil arama yapmanız gerekiyor ve wifi erişiminiz var işte vowifi kısmına giriyorsunuz ve ayne whatsappda ki gibi arama yapabiliyorsunuzArkadaşlar telefonu wifi 'den bağladıktan sonra whatsapp'tan görüşüyoruz ya...
Tamam anladım, wo wifi'de whatsapp gibi ilave program kullanmak gerekmiyor.
Ama wo wifi'nin sağladığı avantaj nedir ? Onu anlamadım.
Mesela; şöyle bir avantajdan bahsedilebilir mi ? "Telefonlar karşılıklı volte aktif iken görüşüldüğünde, ses çok güçlü ve berrak oluyor" vs.
Yani "wo wifi" kullanımı, volte örneğinde olduğu gibi bir avantaj sunuyor mu ?
Örneklediğim gibi avantajları varsa, xioami telefonlarımıza wo wifi özelliğinin eklenmesi isteriz. Neden istemeyelim.
Kardeşim benim, geri bildirim bölümünden bu isteklerimizi iletmemiz gerekiyor o durumda gelir zatenHımm... Teşekkürler hocam. Wo wifi iyi imiş o zaman...
Çünkü, hala eski cep telefonlarını kullanan yaşlı akrabalarımız var. Kontör yokken telefonu wifi'den ile bağlayıp, eski cep telefonlarına ulaşmak için wo wifi iyi bir imkan sunuyor.
O takdirde Wo wifi'yi de istiyoruz, xioami markanın bütün modellerine... Bu özellik xioami'nin hangi modellerinde var ? Yada hangi modellere verilecek ?
Bende Mi max var.
[doublepost=1516209579,1516209547][/doublepost]Hımm... Teşekkürler hocam. Wo wifi iyi imiş o zaman...
Çünkü, hala eski cep telefonlarını kullanan yaşlı akrabalarımız var. Kontör yokken telefonu wifi'den ile bağlayıp, eski cep telefonlarına ulaşmak için wo wifi iyi bir imkan sunuyor.
O takdirde Wo wifi'yi de istiyoruz, xioami markanın bütün modellerine... Bu özellik xioami'nin hangi modellerinde var ? Yada hangi modellere verilecek ?
Bende Mi max var.
Hımm... Teşekkürler hocam. Wo wifi iyi imiş o zaman...
Bende Mi max var.
Hocam ben eylül ayında bunun ile ilgili konu açtım herkes geri bildirim uygulamasına yazsın bir zahmet dedim fakat kimse bir mesaj bile atmadıKardeşim benim, geri bildirim bölümünden bu isteklerimizi iletmemiz gerekiyor o durumda gelir zaten
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi