- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 9T [Davinci]
- Konular
- 181
Müzik dinlemeyi sevenler için oldukça faydalı olan bu program içerisinde çok fazla seçenek barındırıyor. Benim de yeni eklentilerini keşfettiğim ve öğrendikçe kullanmayı aşırı sevdiğim bu program hakkında kısa bir rehber hazırlamak istedim. Umarım işinize yarar
Programın yeni sürümü 4 farklı çıkışı destekleyecek şekilde ayarlanmış.
Normal Kulaklık - Typ-C - Dahili Hoparlör ve Bluetooth hoparlör
Bunlardan hangisini kullanıyorsak onun bölümüne gelip güç düşmesini Aktif hale getiriyoruz. Ek olarak ayarlar kısmından Ses efektleri ekle ve uyumluluk modunu açabilirsiniz Diğer seçenekleri de müzik/kulak keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.
Burda bazı özel ayarlardan bahsetmek istiyorum. Özellikle Dinamik sistem anahtarı eğer iyi bir kulaklığınız varsa kulağınızı Bas' a doyurabilir. Hatta daha da ileri gidebilir
Kalitesiz zayıf kulaklıklar da kullanmayınız. Kulaklığınıza zarar verebilirsiniz
VİPER-DDC Kulaklık doğrulama
Kullandığınız kulaklık eğer seçenekler arasında varsa müzik dinlemek daha da keyifli hale gelecektir. Veya orta kalite bir kulaklığı üst seviye bir Bose AE2 ye dönüştürebilirsiniz.
Sarmalanma
Yine burda çok farklı modlar mevcut. Sony, HTC, Samsung, Vivo gibi cihazların ses modlarını ekleyebilirsiniz
Viper bas ve Viper berraklık mutlaka kullanın. Diğer seçenekler kişisel olarak ayarlanabilir.
VİPER-DDC ve Sarmalanma Modlarını kullanmak için aşağıda verdiğim dosyayı zipten çıkarıp dahili hafıza da ki ViPER4Android klasörü ile yer değiştirmeniz gereklidir
İndir
Keyifli dinlemeler
Yardımcı konular
Mod - Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]
Programın yeni sürümü 4 farklı çıkışı destekleyecek şekilde ayarlanmış.
Normal Kulaklık - Typ-C - Dahili Hoparlör ve Bluetooth hoparlör
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Burda bazı özel ayarlardan bahsetmek istiyorum. Özellikle Dinamik sistem anahtarı eğer iyi bir kulaklığınız varsa kulağınızı Bas' a doyurabilir. Hatta daha da ileri gidebilir
Kalitesiz zayıf kulaklıklar da kullanmayınız. Kulaklığınıza zarar verebilirsiniz
VİPER-DDC Kulaklık doğrulama
Kullandığınız kulaklık eğer seçenekler arasında varsa müzik dinlemek daha da keyifli hale gelecektir. Veya orta kalite bir kulaklığı üst seviye bir Bose AE2 ye dönüştürebilirsiniz.
Sarmalanma
Yine burda çok farklı modlar mevcut. Sony, HTC, Samsung, Vivo gibi cihazların ses modlarını ekleyebilirsiniz
Viper bas ve Viper berraklık mutlaka kullanın. Diğer seçenekler kişisel olarak ayarlanabilir.
VİPER-DDC ve Sarmalanma Modlarını kullanmak için aşağıda verdiğim dosyayı zipten çıkarıp dahili hafıza da ki ViPER4Android klasörü ile yer değiştirmeniz gereklidir
İndir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Keyifli dinlemeler
Yardımcı konular
Mod - Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]
Ekli dosyalar
Son düzenleme: