Dosyayı indirmeye çalışırken almış olduğunuz 404 hatası size özgü bir sorun değil. Telegram gruplarına vs de baktım ve ordan da kimse bu dosyayı indirememiş. Muhtemelen rom'da çıkan bir sorundan dolayı dosyayı geri çekmişlerdir. Size tavsiyem bir süre sonra yeniden kontrol etmenizdir. iyi günler dilerimEvet, anlaşılamaz olmuş mesajım. Cihazım Mi Note 10 Lite.
Cihazda yüklü rom nedir?11 Lite 5G NE MIUI 12.5 modelinde bu tarifi, videoyu, klasik magisk+viper yöntemi denedim ama başarılı olamadım.
Ne önerirsiniz?
XDA üzerinde uygun ROM ve TWRP bulamadığım için orijinaller. Telefonu yeni aldığım için fazla orijinalin dışına çıkmak istemedim, root etkin sadece.Cihazda yüklü rom nedir?
İlk olarak cihaza audio modification modülünü yükleyin cihazı yeniden başlatmadan viper modülünü de yükleyin cihazı yeniden başlatın, cihaz açıldığında viper uygulamasını açın ve root izni sağlayın, sonrasında sürücüler kurulacak ve cihaz yeniden başlayacak. Cihaz yeniden başladığında 2.7.2.1 sürümü yüklü olarak açılır cihaz, bu sürümü kaldırıp 2.7.1.6 sürümü yükleyin, sorunsuz çalışması gerek. Uygulama açılmaz yada çökme yaparsa dahili depolama da viper klasöründe 2.7.2.1 sürümü mevcut oradan yükleme yaparak kullanabilirsiniz, uygulamayı açtığınızda ayarlardan legacy modu aktifleyin.(2.7.2.1 sürümü sadece) Bende de 4G versiyonu var, dün akşam eu rom yükledim ve sonrasında viper bu şekilde aktif etim.XDA üzerinde uygun ROM ve TWRP bulamadığım için orijinaller. Telefonu yeni aldığım için fazla orijinalin dışına çıkmak istemedim, root etkin sadece.
Şimdilik wavelet ile devam ediyorum, başka zaman deneyeceğim, ancak bunu denedim diye hatırlıyorum.İlk olarak cihaza audio modification modülünü yükleyin cihazı yeniden başlatmadan viper modülünü de yükleyin cihazı yeniden başlatın, cihaz açıldığında viper uygulamasını açın ve root izni sağlayın, sonrasında sürücüler kurulacak ve cihaz yeniden başlayacak. Cihaz yeniden başladığında 2.7.2.1 sürümü yüklü olarak açılır cihaz, bu sürümü kaldırıp 2.7.1.6 sürümü yükleyin, sorunsuz çalışması gerek. Uygulama açılmaz yada çökme yaparsa dahili depolama da viper klasöründe 2.7.2.1 sürümü mevcut oradan yükleme yaparak kullanabilirsiniz, uygulamayı açtığınızda ayarlardan legacy modu aktifleyin.(2.7.2.1 sürümü sadece) Bende de 4G versiyonu var, dün akşam eu rom yükledim ve sonrasında viper bu şekilde aktif etim.