- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mİ 9T PRO
- Konular
- 9
Hocam modül olanı yükleyin gelen apk dosyasını silin konuda verdiğim apk dosyasını yükleyin, konu başındaki video anlatıma bakabilirsiniz.Save_Mi hocam konudaki her iki viper ( apk olanı, modul olanı) tek tek denedim modül olanı yüklediğimde durduruldu hatası aldım, apk olanı yüklediğimde ise pacthing system yükleme başarısız oldu hatası aldım, mi 9t pro android 11 miui 12.6 kullanmaktayım, siz nasıl yüklediniz ?
Miui 12.1.1'de iken Termux'a
su
setenforce 0
Yazarak Viper calistiriyordum.
Suan kullandigim ROM, Havoc OS 4.8 (android 11)
Magisk uzerinden Audio Modification Library kurdum, yeniden baslattim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkten 2.7.2.1 surumu indirdim.
Actim, onay verdim, yeniden baslatti.
Bir muzik actim, Viper'i aktif ettim, olmadi, LEGACY MODE actim, oldu.
Saniyorum cihaza, ROM'lara ve Viper surumune gore farklilik gosteriyor.
Dolby atmos kullanıyorum viper yerine, kurulumu çok sıkıntı çünküGurkut, maalesef oyle ancak Viper disinda da acikcasi gercekten iyi bir ekolayzir yok, belki PC icin vardir ancak mobilde kiyas yapamam sanirim. Varsa da bilmiyorum.. Bu yuzden zahmete deger goruyorum
Hocam 3 4 tane aosp romda viper kullandım legacy mod açmadan çalışmıyor genelde. 2.7.1.6sürümü ise hiç açılmıyordu.Miui da 2.7.1.6 dan dewam ediyorum hep daha stabil yeni sürümden.Miui 12.1.1'de iken Termux'a
su
setenforce 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkten 2.7.2.1 surumu indirdim.
Hocam viper varken dolby hiç birşey Ben cihaz hoparlöründe dolby tercih ediyorum. Ama kulaklıkta artık asla vipersiz dinleyemiyorum öyle bir bağımlılık. Cihaz bile değiştirmiyorum oyüzden hatta.Uzun uğraşlar sonucu ayarlarımı istediğim kıvama getirdim.Dolby atmos kullanıyorum viper yerine, kurulumu çok sıkıntı çünkü
kesinlikle değer. Muhteşem birşey. Dedim ma sırf bu yüzden root yapıp magisk yüklüyorum ama gerçekten kabus gibi çalıştırana kadar )Gurkut, maalesef oyle ancak Viper disinda da acikcasi gercekten iyi bir ekolayzir yok, belki PC icin vardir ancak mobilde kiyas yapamam sanirim. Varsa da bilmiyorum.. Bu yuzden zahmete deger goruyorum
Öncelikle konu ile ilgili olmayan mesaj için özür dilerim. Havoc 4.8 official sitesinde server problemi dolayısıyla indirlemiyor. Denediğim custom romlarda en problemsiz olanı. 4.6 da kaldım uzun süre, karanlıkta ekran ışığı seviye ayar problemi var, 4.8 ile düzelmiş yazıyor Xda daki konusunda. Eğer mümkünse upload edebilir misiniz?Miui 12.1.1'de iken Termux'a
su
setenforce 0
Öncelikle konu ile ilgili olmayan mesaj için özür dilerim. Havoc 4.8 official sitesinde server problemi dolayısıyla indirlemiyor. Denediğim custom romlarda en problemsiz olanı. 4.6 da kaldım uzun süre, karanlıkta ekran ışığı seviye ayar problemi var, 4.8 ile düzelmiş yazıyor Xda daki konusunda. Eğer mümkünse upload edebilir misiniz?