- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 6
Kız da olabilir diyerek seviyeyi iyice düşüreyim mi?evet güzel. hala zaten kadın olur
Kız da olabilir diyerek seviyeyi iyice düşüreyim mi?evet güzel. hala zaten kadın olur
İnanın ki, böyle olacağını asla tahmin etmemiştim hocam, konunun aslında kapanması lazım ama ben hala okuduğunu ve hatta yazdığını anlayabilen bir kaç üyemizin olduğuna inanmak istiyorum, bekleyelim biraz daha... Bir sonraki ödüllü konumuz da en çok beğeni alan tekerleme konusu açmak istiyorumHadise gittikçe enteresan bir hal almaya başladı.
Skorpi hocam ödüllü bir yarışma konusunun bu kadar absürt ve eğlenceli olabileceğini tahmin edebilmiş miydi acaba?
Merhaba hocam, konuyu açarken ve de anlamlı ve kurallı bir örnek yazmış iken, yarışmaya katılan arkadaşlarımızın anlamlı, cümlelerin devrik değil, kurallı olması ve anlatım bozukluğu olmayacak şekilde doğal olarak yazacaklarını düşünmüştüm.Skorpi hocam merhaba. Yeteri kadar (veya benim anlayabileceğim kadar) açık yazılmamış gibi yarışma kuralları. Anlamak açısından soruyorum, anlamlı olması, cümlelerin devrik değil kurallı olması, anlatım bozukluğu olmaması vb şartlarımız var mı?
Hocam kazanan belli oldu mu?Yarışma 24.Ağustos 2024 gece saat 24 de sona erecektir.
Doyamadım amaBir sen bir de yaram
Bir de yanan sigaram
Ne oldu yaram?
Bak kapanmıyor,
Dağlandı yaram
Evet hocam konunun akıbeti ne olacak belli miİnanın ki, böyle olacağını asla tahmin etmemiştim hocam, konunun aslında kapanması lazım ama ben hala okuduğunu ve hatta yazdığını anlayabilen bir kaç üyemizin olduğuna inanmak istiyorum, bekleyelim biraz daha... Bir sonraki ödüllü konumuz da en çok beğeni alan tekerleme konusu açmak istiyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk