Sorunu çözemedik malesef başka nasıl çözüm yolu olabilir?
Merhabalar Dediğiniz yöntemi denedik ve oldu açıldı pompa. Ama 1 adet powerbank ve bir adet usb kablosu ile hallettim videodaki gibi pil kullanmadım. Powerbankin usb çıkışına usb kabloyu taktım diğer ucunu kesip 2 ayrı olacak şekilde ayırdım. Toz hasnesinin yanındaki su motorunun da aynı zamanda hemen yanındaki yerden kabloları temas ettirerek motorun çalışmasını sağladım ve düzeldi.Asagidaki proseduru uyguladiktan sonra sorun cozuldu!
Preparation tools:
1. Battery 1.5v, 4 pcs, or other equipment that can be combined to supply DC power 6-7V
2. 2 wires
3. Tape
How to use: After pressing the video connection, directly supply power to the water tank, and you can activate the water tank when you hear the sound of pumping water from the water tank. For detailed operation, please click this link to view the operation video:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba,nasıl cıkarılıyor içindeki hava?Aynı sorun bizde de oldu uzun süre kullanmayinca pompa hava yapmış. Akvaryum pompalarindaki mantık gibi düşünün içindeki havanın çıkarılması gerekiyor
nasıl alıyoruz havasını ?Aynı sorun bizde de oldu uzun süre kullanmayinca pompa hava yapmış. Akvaryum pompalarindaki mantık gibi düşünün içindeki havanın çıkarılması gerekiyor
Video linki acilmiyor nasıl ulaşabilirim video ya yardımcı olursanız çok memnun olurumMerhabalar Dediğiniz yöntemi denedik ve oldu açıldı pompa. Ama 1 adet powerbank ve bir adet usb kablosu ile hallettim videodaki gibi pil kullanmadım. Powerbankin usb çıkışına usb kabloyu taktım diğer ucunu kesip 2 ayrı olacak şekilde ayırdım. Toz hasnesinin yanındaki su motorunun da aynı zamanda hemen yanındaki yerden kabloları temas ettirerek motorun çalışmasını sağladım ve düzeldi.