- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Harika bir tema ama telefon yavaşladı. Diğer bir husus da bunu türkçeleştirme yapabilecek bir babayiğit ariyoruzz
Temayı özelleştirden yapabilirsiniz hocam.bu temayı bende kullanıyorum ama bazı simgelerini nasıl değiştirebilirim mesela güvenlik simgesi çok basit olmuş.birde temizle ekranı nı klasik nasıl yapabilirim oraya tlfn resmi koymş oda hiç olmamış.orayı değiştirip yükleyebilecek olan varmı
Harika bir tema ama telefon yavaşladı. Diğer bir husus da bunu türkçeleştirme yapabilecek bir babayiğit ariyoruzz
İlk defa ios tema kullanıyorum daha öncede ios temaları denedim ama bu çok daha iyi diğer ios temalarına göre daha detaylı yapılmış yapanın emeğine sağlık paylaşanın eline sağlık
VSM Hocam bu arada sizin temalarıda kullanıyorum emeğinize sağlık
O zaman bunu yükleyinSon uygulamalar arka plan seffaf veya bulanik olsa daha guzel olur
Hocam apk sı malesef yok, olsa bile miui romdaki varsayılan tema dosyasının üzerine yazdığı için diğer romlarda çalışmaz.arkadaşlar bu tema gerçekten güzel ve başarılı sanırım güncelleme gelecek veya bizmi manuel kontrol ediyoruz.
ayrıca bu temanın apk sı varmı bildiğiniz diğer cihazlarda da kullanmak istiyordum da.
teşekkürler