bu romu bir süre kullandım. sürekli çökmeler yaşadım sebepsiz. sonunda bıraktım. bi sorun var çözülemeyen. sonra geliştirici ekibi dağıldı zatenPlay storeden oyun yüklerken oyunu yapanın sayfasına giriyorum başka hangi oyunlar var diye atıyor ne yapabilirim?
Bende de aynı durum var başlangıç ekranına atıyor. Rom değiştirmek zorunda kaldım halbuki çok memnundum...Merhaba. bu romda Enpara cep uygulamasını kullanamıyorum. Başta root tan dolayı uyarı veriyor, bilgilerimi girip doğrulama sms ile gelen doğrulama kodunu girince öylece duruyor, açmıyor. Var mıdır çözümü?
Team O2'nin yaptığı Oxygen OS 10.5.6 romunu kullanıyorum Android 10. Gayet stabil ve düzgün çalışıyor. MIUI'a dönmek istediğim için bunu kuracağım. Bunun da düzgün çalışacağından hiç şüphem yok. 12.5'i yükleyince buraya yeniden izlenimlerimi yazacağım.geliştiricinin sayfasında 18 şubat 2021 yükleme tarihli
MIUI_v12.5.1.0_Q10.0_Oxygen_Team_O2_Prime.zip
isimli rom var. stabilmidir acaba forum konusu var mıdır?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI_MIMAX2_v12.0.3.0.QDDMIXM_QKQ1.200114.002_10.0-Public.zip
6 ocak 2021
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Annemin telefonuna kurduk hata ile karşılaşmadım sadece sesi biraz az çıkıyor gibi o kadar da olsun. Kaç yıllık telefon Android 10 miui 12.5 oldu. Ömrü uzadı resmen telefonun. Ana konusu açılmalı bence bu romun.Team O2'nin yaptığı Oxygen OS 10.5.6 romunu kullanıyorum Android 10. Gayet stabil ve düzgün çalışıyor. MIUI'a dönmek istediğim için bunu kuracağım. Bunun da düzgün çalışacağından hiç şüphem yok. 12.5'i yükleyince buraya yeniden izlenimlerimi yazacağım.
Evet bende kurdum. Gayet stabil çalışıyor. Sesi az çıkıyor demişsiniz öyle bir şey ile karşılaşmadım. Sadece kendi kamera uygulaması 4K video çekmiyor en fazla 1080p çekiyor. 4K için Play Storedan Google Camera indirmek gerekiyor. Bir de Mi Remote ve Music yok onlar da Play Store'da var. Mükemmel Karanlık mod da var her uygulama karanlık mod ile çalışıyor.Annemin telefonuna kurduk hata ile karşılaşmadım sadece sesi biraz az çıkıyor gibi o kadar da olsun. Kaç yıllık telefon Android 10 miui 12.5 oldu. Ömrü uzadı resmen telefonun. Ana konusu açılmalı bence bu romun.
hocam nasıl kurdunuz ,sadece sistemi mi sildiniz yoksa herşeyi miEvet bende kurdum. Gayet stabil çalışıyor. Sesi az çıkıyor demişsiniz öyle bir şey ile karşılaşmadım. Sadece kendi kamera uygulaması 4K video çekmiyor en fazla 1080p çekiyor. 4K için Play Storedan Google Camera indirmek gerekiyor. Bir de Mi Remote ve Music yok onlar da Play Store'da var. Mükemmel Karanlık mod da var her uygulama karanlık mod ile çalışıyor.
Kurmayın hocam. Hızlı şarj yok. Hes uygulamasını her açtığımda yeniden kayıt yapıyor. Çok ram harcıyor. Uygulama açılışları çok yavaş. Beast os'a geri döndüm. Cihaza sd kart takıp rom dosyasını sd karta taşıyın. Orange fox recovery'den Micro SD ve otg dışında hepsini seçip wipe yapın. File kısmına gelip üstten geriye dokunup sdcard1'e girin. Oradan romu seçip yükleyin.hocam nasıl kurdunuz ,sadece sistemi mi sildiniz yoksa herşeyi mi