Sohbet Uzun zaman sonra 13 Ultra ile xiaomiye geri döndüm

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Sevgili hocam, beni yakından tanıyor ve biliyorsunuz, gerçekten de anlamadığım konularda asla yorum yapmam, cihaz kameralarının teknik konularından anlamam ama gördüğüm görsel bana gerçekten de çok vasat geldi....sadece gördüğümü söyledim ve görsel benim içimi açmadı maalesef, teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yok hocam ben aslında dediğinize katılır nitelikte bir yorum yaptım. Fotoğraf bana da çok iyi gelmedi, ama dediğim gibi bunun sebebi ne yazık ki pro mod. Ben bu modu çok kullanmamaya çalışıyorum, çünkü dediğim gibi ince ayar gerektiriyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
4
Sanmıyorum zaten o kategoriye göre ilana koyuluyor dolap sitesine mail atarak bilgi alabilirsin destek@dolap.com bu adrese mail atarak bilgi alabilirsin
Onlarda bankana sor dediler. Banka da yasaklı ürünler listesinde değilse taksit olur dedi ama 2. El sitesindeki ürünün yasaklı olup olmadığını nereden bilecek?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Onlarda bankana sor dediler. Banka da yasaklı ürünler listesinde değilse taksit olur dedi ama 2. El sitesindeki ürünün yasaklı olup olmadığını nereden bilecek?
Axess ile denedin mi? Ben dolap uygulamasında gezerken baktığım tüm cihazlarda 6 taksite kadar alabilirsin diye bir ibare çıkıyordu.

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
4
Axess ile denedin mi? Ben dolap uygulamasında gezerken baktığım tüm cihazlarda 6 taksite kadar alabilirsin diye bir ibare çıkıyordu.
Tekrar bir bakayım. Teşekkür ederim hocam. Fırsat buldukça seni rahatsız ediyorum hakkını helal et.

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
Sevgili hocam, beni yakından tanıyor ve biliyorsunuz, gerçekten de anlamadığım konularda asla yorum yapmam, cihaz kameralarının teknik konularından anlamam ama gördüğüm görsel bana gerçekten de çok vasat geldi....sadece gördüğümü söyledim ve görsel benim içimi açmadı maalesef, teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam fotoğraf kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz. Ancak akşam vakti ışığın az olduğu zaman tele lens ile o kadar hızlı shutter ile fotoğraf çekebilmesi aletin ışık başarısını gösteriyor. Shutter'ı yükseltince iso düşeceği için kumlanma azalacaktır ancak fotoyu çeken arkadaş bu şekilde çekmeyi seviyor. Yani makinenin her iki tarzdaki kullanıcıya da hitap edebilmesi başlı başına başarı bence.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Üst Alt