Sohbet Uzun zaman sonra 13 Ultra ile xiaomiye geri döndüm

metoo61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metn
Cihazım
13 ultra
Konular
4
P60 Pro 2.elleri 35 37 bin bandındaydı bu cihazı 22.700e 6 taksitle aldım yoksa bende p60 Pro almak istiyordum ama şartlar böyle gelişti pişman değilim kamera yetenekleri çok iyi. Pro modda fotoğraf çekmeyi bildiğim için kamerasından maksimum verim alıyorum. Herşeyiyle komple beğendiğim bir cihaz oldu.
Şuan 30 civarı p60pro şuanda daha kompak daha ufak ve bi çok yönden iyi fiyat da çok iyi bence

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Şuan 30 civarı p60pro şuanda daha kompak daha ufak ve bi çok yönden iyi fiyat da çok iyi bence
Evet Huaweinin kameralarını gerçekten çok beğeniyorum sektöre yön veriyor ve her zaman zirvede. P60 pronun portre fotoğraf çekimleri profesyonel makinalar düzeyinde özellikle gece çekimlerinde ama 13 Ultra'nın fotoğraf ve video çekimlerinden de çok memnunum. 1inç sensör çoğu durumda çok işe yarıyor.

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
4
Evet Huaweinin kameralarını gerçekten çok beğeniyorum sektöre yön veriyor ve her zaman zirvede. P60 pronun portre fotoğraf çekimleri profesyonel makinalar düzeyinde özellikle gece çekimlerinde ama 13 Ultra'nın fotoğraf ve video çekimlerinden de çok memnunum. 1inç sensör çoğu durumda çok işe yarıyor.
Hocam merhaba.

Sen dolaptan alışveriş sırasında hangi kartı kullanmıştın? Ben kartla ödeme de taksit yapamıyorum. Enpara denedim telefon olduğu için sanırım taksit yapmıyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Hocam merhaba.

Sen dolaptan alışveriş sırasında hangi kartı kullanmıştın? Ben kartla ödeme de taksit yapamıyorum. Enpara denedim telefon olduğu için sanırım taksit yapmıyor.
Merhaba kardeşim. axess kredi kartıyla aldım satıcıdan 600 benden 200 tl kesti 6 taksit imkanı verdi

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
Mi13 Ultra kullanıyorum. 1 inçlik sensördeyken video ve fotoğraf kalitesi çok iyi. Iphone'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Mi13 Ultra kullanıyorum. 1 inçlik sensördeyken video ve fotoğraf kalitesi çok iyi. Iphone'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
13 Ultra ile youtube'deki belki bütün inceleme videolarını izledim gerçekten çok iyi performans veriyor çoğunda. Almak isteyen arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim.

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
13 Ultra ile youtube'deki belki bütün inceleme videolarını izledim gerçekten çok iyi performans veriyor çoğunda. Almak isteyen arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim.
Bence tek kusur videoda zoom yapınca sensör farkından dolayı görüntünün bir tık bozulması. Eğer 3 sensör arası geçiş anlaşılmasa bence efsane olurmuş.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Bence tek kusur videoda zoom yapınca sensör farkından dolayı görüntünün bir tık bozulması. Eğer 3 sensör arası geçiş anlaşılmasa bence efsane olurmuş.
O Android cihazların genelinde var kardeşim 1080p 30 FPS veya 4K 30 fps'e düşürdüğünde Zoom yapınca bozulma bir süre sonra netliğe dönüyor yani sensörler arasında geçiş yaptıktan sonra netliği düzeltiyor

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
O Android cihazların genelinde var kardeşim 1080p 30 FPS veya 4K 30 fps'e düşürdüğünde Zoom yapınca bozulma bir süre sonra netliğe dönüyor yani sensörler arasında geçiş yaptıktan sonra netliği düzeltiyor
Kastettiğim o değil sanırım. Sensör ve odak farkından dolayı ışık miktarı değiştiği için videonun görüntü kalitesinde değişim oluyor. Bunu kastediyorum.

Üst Alt