Yardım Uygulamalara izin problemi, sadece Instagram

alacabulaca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alaca
Cihazım
Mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba telefona zamanında bir ayar yaptım ama ne olduğunu tam hatırlamıyorum bu uygulama izinleri ile ilgili.. mi5 kullanıcısıyım. Hücresel veri açıkken facebook , twitter , messenger , whatsapp , snapchat gibi uygulamalarda hiç bir sıkıntı yaşamadan geziniyorum .. Hücresel veride sadece instagram ve swarma girdiğimde bütün ekran bembeyaz oluyor .. yani görüntü alamıyorum. görüntü yüklenemedi hatası veriyor. bağlantı olmasına rağmen .. daha önce bir ayar yapmıştım instagram için daha az veri kullanımı ile ilgili ama düzeltemiyorum. ekran görüntüsüde ektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

alacabulaca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alaca
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik>Veri kullanımı>Veri kullanımını kısıtla kısmına girin orada uygulama isimlerinin karşısında mobil olanları tıklayıp aktif edin düzelecektir kanımca.

Oraya baktım, maalesef hepsi yeşil tık. sorun başka yerden kaynaklı . çünkü mobil veri ile instagram kullanıyorum ama herşey bembeyaz , yani kullanıcı ile mesajlaşabiliyorum ama hiç birşey görüntülenemiyor. ve bunu sadece swarm ve instagramda yapıyor.

Oyla:

alacabulaca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alaca
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamanın verilerini temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyin olmadı telefonu yeniden başlatıp deneyin bi.

Dediğini yaptım maalesef olmuyor. hala aynı sıkıntı devam ediyor. diğer uygulamalarda olsa anlarım ama sorunu bir türlü çözemedim :(

Oyla:
Üst Alt