System note 9 proda bulunmuyor, rom kurulum notlarında da hiçbir zaman system biçimlendirin diye bir şey olmuyor.Data System Ve Format data yapmak zorunludur Rom Kurulumlarında. System Biçimlendirme Vardır. Advanced Wipe Bölümünde.
Note 9 proda system yok super var bu super sistemden cok daha karmaşık bir yapıya sahip hocam bunu çözebilen bir twrp henüz mevcut değil malesef ilerleyen zamanda resmi twrp çıkarmı bilinmeZ ama su asamada yapcak bişey yok malesefSystem note 9 proda bulunmuyor, rom kurulum notlarında da hiçbir zaman system biçimlendirin diye bir şey olmuyor.
Pardon Cihazı Fark etmemişim ancak Rom Attığım Tüm Cihazlarda System Oluyor Sistemsiz Rom Olmaz zaten sadece sizin cihaz için farklı aşamalar olabilir. Eski sistemi silesinizki yeni sistem kurasınızSystem note 9 proda bulunmuyor, rom kurulum notlarında da hiçbir zaman system biçimlendirin diye bir şey olmuyor.
Bunu ilk defa duydum bir araştırmasını yapıcamNote 9 proda system yok super var bu super sistemden cok daha karmaşık bir yapıya sahip hocam bunu çözebilen bir twrp henüz mevcut değil malesef ilerleyen zamanda resmi twrp çıkarmı bilinmeZ ama su asamada yapcak bişey yok malesef
Dahili depolamaki uygulama veri deposundan kastınız nedir? Rootsuz bir kullanıcının erişebildiği alandan bahsediyorsanız bu bana tamamen saçma geliyor neden bir çökme oluşsun kiRom işlemlerinde sytempartisyonu koruma altındadır. Eğer root yetkisine sahip değilseniz sistem üzerinde değişiklik yapamazssınız.
sistem koruması nedeni ile yaptığınız her türlü uygulama yükleme şifrele silme ekleme çıkarma işlemleri data partisyonu üzerinde işlenir ve sistem buaraya bakarak çalışır.
sistem wipe yapptığınızda rom silmiş olacağınızdan o roma ait verilerde sonradan kuracağınız rom için çöp olacak ve çökme yapacaktır.
sistem partisyonuna karışmadan data partisyonunu wipe ederseniz fabrika ayarlarıyla açarsınız telefonunuzu.
dahili depolama alanıda uygulama veri deposu olduğu için formatlamak zorundasınız ki buda yine çökme önüne geçmek için ve şifrelemeyi çözmek için zorunludur.
Dahili depolamaki uygulama veri deposundan kastınız nedir?
Rootsuz bir kullanıcının erişebildiği alandan bahsediyorsanız bu bana tamamen saçma geliyor neden bir çökme oluşsun ki
Tamamdır şimdi anladım benimde başımı sürekli yakanda bu şifreleme oldu bunu kapatmanın bir yolu yok o zamanAndroid ve data klasörleri buralarda yeralan veri taabanları. Whatsapp, telegram gibi mesaj veri tabanı, video, döküman benzeri dosyalar. çektiğimiz fotoğrafların DCIM klasörüne depolanması v.s. (kısaca son ürün depolama alanı)
Buradaki çökme olayı depolma alanı üzerindeki şifreleme ile ilgilidir.
sistem partisyonunu wipe edip yeni bir rom kurduğunuzda dosya şifreleme algoritması değişeceğinden bu bölüme ulaşamayacak ve verileri yazamayacak bir sistem doğal olarak çökecektir.
saçma görünmesi doğru kelimelerle ifade edememiş olmamadan kaynaklı olabilir. kusura bakmayın.