Çözüldü TWRP'de dosyalar şifreli

beyfendii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
1
sizin dedeiklerinizi yaptım dosya dizini şifrelemesi hatası almadım ama bu seferde magisk yükleyince telefon logoda kaldı

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
sizin dedeiklerinizi yaptım dosya dizini şifrelemesi hatası almadım ama bu seferde magisk yükleyince telefon logoda kaldı
Unroot dosyası flaşlayıp yamalı boot.img flaşlamayı dene

Keep

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9
Konular
6

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
bütün modellerde geçerli mi bu ? telefonumu 4 - 5 defa format data yapmama rağmen hangi twrp yi yükllersem yükleyeyim şifreli gösteriyor dosyaları
Ben kullandım siz kullanmayın, telefona parmak izi ve şifre koyulmuyor, yüz kilidi koyup tüm uygulamaları kitleyebilirsin ama telefon yine şifresiz açılıyor. Bunu düzeltmek için ise tekrar format data yapmanız gerekiyor. Benim sorunum yeni twrp sürümü ile çözüldü siz de yeni twrp bekleyin bence

Keep

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Ben kullandım siz kullanmayın, telefona parmak izi ve şifre koyulmuyor, yüz kilidi koyup tüm uygulamaları kitleyebilirsin ama telefon yine şifresiz açılıyor. Bunu düzeltmek için ise tekrar format data yapmanız gerekiyor. Benim sorunum yeni twrp sürümü ile çözüldü siz de yeni twrp bekleyin bence
hızlı cevap için teşekkür ederim. 3 - 4 farklı sürüm twrp kurdum. sabah sorun yoktu, rom attıktan sonra oldu sanırım. romu tekrar flashlayıp son defa deneyeceğim yoksa kafayı yedirtecek bana angel~~

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
hızlı cevap için teşekkür ederim. 3 - 4 farklı sürüm twrp kurdum. sabah sorun yoktu, rom attıktan sonra oldu sanırım. romu tekrar flashlayıp son defa deneyeceğim yoksa kafayı yedirtecek bana angel~~
Ne için kullanacaksınız, eğer çok gerekli değilse boş yere uğraşmayın ben haftalarımı verdim, sorunu çözdüm ama parmak izi ve şifre koyulmama sorunu çıktı, bence yeni twrp sürümlerini arada bir kontrol etmeniz yeterli

Keep

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Ne için kullanacaksınız, eğer çok gerekli değilse boş yere uğraşmayın ben haftalarımı verdim, sorunu çözdüm ama parmak izi ve şifre koyulmama sorunu çıktı, bence yeni twrp sürümlerini arada bir kontrol etmeniz yeterli
herhangi birşey için kullanmayacağım ama orada dosyaların şifreli olması, ileride bana problem yaratacak gibi duruyor. imei uçmuştu hallettim bunu halledemiyorum

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
herhangi birşey için kullanmayacağım ama orada dosyaların şifreli olması, ileride bana problem yaratacak gibi duruyor. imei uçmuştu hallettim bunu halledemiyorum
Merhaba, rom değişikliğinde ilk defa bende karşılaştım dün şifreli dosyalarla. TWRP kullanıyordum, indirip kurduğum twrp ile aştım sorunu. Bilginiz olsun.

wizelqax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
caner
Cihazım
redmi note 10s
Konular
0
hala çözemeyenler için bu sitede birkaç yol var adb sideload çok işe yarıyor mesela umarım faydası olur

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Evet ekran kilidi ve parmak izi varken yaptı fakat telefonu başlatıp parmak izi ve kilidi kaldırdığım halde düzelmedi ufak bir araştırma ile data yi silme tavsiyesini duydum öylede yaptım yine bsy ifade etmedi en son forum da gezerken storage kısmını silince düzenlediğini okudum. Telefonun kapalı kalmasındansa silmeyi tercih ederim dedim ve sildim. Sonuç olarak çözüldü. Kısacası parmak izi ve şifreyi kaldırmak bende çözüm olmadı sanırım ilk başta kaldırmak gerekiyor. Bir kez dosyalar sifrelendikten sonra dönüşü olmuyor en azından bende öyle oldu..
usb otg veya micro sd kart ile şifresiz yapabilirsiniz

Üst Alt