Unroot dosyası flaşlayıp yamalı boot.img flaşlamayı denesizin dedeiklerinizi yaptım dosya dizini şifrelemesi hatası almadım ama bu seferde magisk yükleyince telefon logoda kaldı
Ben kullandım siz kullanmayın, telefona parmak izi ve şifre koyulmuyor, yüz kilidi koyup tüm uygulamaları kitleyebilirsin ama telefon yine şifresiz açılıyor. Bunu düzeltmek için ise tekrar format data yapmanız gerekiyor. Benim sorunum yeni twrp sürümü ile çözüldü siz de yeni twrp bekleyin bencebütün modellerde geçerli mi bu ? telefonumu 4 - 5 defa format data yapmama rağmen hangi twrp yi yükllersem yükleyeyim şifreli gösteriyor dosyaları
hızlı cevap için teşekkür ederim. 3 - 4 farklı sürüm twrp kurdum. sabah sorun yoktu, rom attıktan sonra oldu sanırım. romu tekrar flashlayıp son defa deneyeceğim yoksa kafayı yedirtecek banaBen kullandım siz kullanmayın, telefona parmak izi ve şifre koyulmuyor, yüz kilidi koyup tüm uygulamaları kitleyebilirsin ama telefon yine şifresiz açılıyor. Bunu düzeltmek için ise tekrar format data yapmanız gerekiyor. Benim sorunum yeni twrp sürümü ile çözüldü siz de yeni twrp bekleyin bence
Ne için kullanacaksınız, eğer çok gerekli değilse boş yere uğraşmayın ben haftalarımı verdim, sorunu çözdüm ama parmak izi ve şifre koyulmama sorunu çıktı, bence yeni twrp sürümlerini arada bir kontrol etmeniz yeterlihızlı cevap için teşekkür ederim. 3 - 4 farklı sürüm twrp kurdum. sabah sorun yoktu, rom attıktan sonra oldu sanırım. romu tekrar flashlayıp son defa deneyeceğim yoksa kafayı yedirtecek bana![]()
herhangi birşey için kullanmayacağım ama orada dosyaların şifreli olması, ileride bana problem yaratacak gibi duruyor. imei uçmuştu hallettim bunu halledemiyorumNe için kullanacaksınız, eğer çok gerekli değilse boş yere uğraşmayın ben haftalarımı verdim, sorunu çözdüm ama parmak izi ve şifre koyulmama sorunu çıktı, bence yeni twrp sürümlerini arada bir kontrol etmeniz yeterli
Merhaba, rom değişikliğinde ilk defa bende karşılaştım dün şifreli dosyalarla. TWRP kullanıyordum,herhangi birşey için kullanmayacağım ama orada dosyaların şifreli olması, ileride bana problem yaratacak gibi duruyor. imei uçmuştu hallettim bunu halledemiyorum
usb otg veya micro sd kart ile şifresiz yapabilirsinizEvet ekran kilidi ve parmak izi varken yaptı fakat telefonu başlatıp parmak izi ve kilidi kaldırdığım halde düzelmedi ufak bir araştırma ile data yi silme tavsiyesini duydum öylede yaptım yine bsy ifade etmedi en son forum da gezerken storage kısmını silince düzenlediğini okudum. Telefonun kapalı kalmasındansa silmeyi tercih ederim dedim ve sildim. Sonuç olarak çözüldü. Kısacası parmak izi ve şifreyi kaldırmak bende çözüm olmadı sanırım ilk başta kaldırmak gerekiyor. Bir kez dosyalar sifrelendikten sonra dönüşü olmuyor en azından bende öyle oldu..