Soru TWRP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Note 9S

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
note 9 pro
Konular
2
LÜTFEN YARDIM EDİN Telefonum yazılım olarak çöktü (Note p pro )twrp ekranında yanlışlıkla bir butan sildim,telefon ardından kapandı ve sadece 1 saniyeliğine redmi yazısı gidip geliyor ne yapmam lazım ? yeniden açılır mı?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
LÜTFEN YARDIM EDİN Telefonum yazılım olarak çöktü (Note p pro )twrp ekranında yanlışlıkla bir butan sildim,telefon ardından kapandı ve sadece 1 saniyeliğine redmi yazısı gidip geliyor ne yapmam lazım ? yeniden açılır mı?
hocam twrp yada fastboot giriyormu cihaz ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
En sevdiğim üye tipi, yardım istiyor ama yardımcı olmak isteyen değerli ustalarımızın sorularına cevap vermiyor, demekki yardıma ihtiyacı yok

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
En sevdiğim üye tipi, yardım istiyor ama yardımcı olmak isteyen değerli ustalarımızın sorularına cevap vermiyor, demekki yardıma ihtiyacı yok

Hocam sizde hemen gömdünüz :) belki işi vardır (:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Hocam arkadaşın cihazı yüksek ihtimal hard brick olmuş dediklerine göre ama cevap vermiyor olsun canı sağolsun biz gene her türlü yardımcı oluruz Yes~~

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam cihaz twrp yada fastboot moda gitmiyorsa anlattıklarınızdan yola çıkarak yanlıs rom yükleme sonucu hard brick olduğunu tahmin ediyorum joyeuse cihaza curtana rom yüklediniz yetkili hesap ile edl modda yazılım atılacak cihaza Zenex hocama ulaşın kendisi bu işin ehlidir belli bir ücret karsılıgı sorununuzu halleder iyi forumlar dilerim

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam cihaz twrp yada fastboot moda gitmiyorsa anlattıklarınızdan yola çıkarak yanlıs rom yükleme sonucu hard brick olduğunu tahmin ediyorum joyeuse cihaza curtana rom yüklediniz yetkili hesap ile edl modda yazılım atılacak cihaza Zenex hocama ulaşın kendisi bu işin ehlidir belli bir ücret karsılıgı sorununuzu halleder iyi forumlar dilerim
Joyeuse cihaza curtana yüklenir ki yazılım indirirken bir 9s/9pro diye yazıyor :) ayrıca yazılım yüklemek tek tuşla olmuyor arkadaş farklı bir şey yapmış

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Joyeuse cihaza curtana yüklenir ki yazılım indirirken bir 9s/9pro diye yazıyor :) ayrıca yazılım yüklemek tek tuşla olmuyor arkadaş farklı bir şey yapmış
Arkadaş dönüş yapsaydı anlıcaktık ama yapmadı cihaz hard brick ve bunu en temel sebebi yanlış yazılım yüklemedir note 9
proda yanlış twrp yok zaten çünkü hem 9s te hemde 9 proda twrpler birebir uyumlu miatool olduğu için

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt