Yardım TWRP yüklü iken OTA update sonrası problemler

*cihan*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Bozkır
Konular
2
Telefonum Poco F2 Pro. TWRP 3.4.2b-0623 sürümü yüklü. Daha önceden IMEI repair yapmış ve bu esnada TWRP yüklemiştim. Dalgınlık ile sıfırdan yükleme yerine OTA update ile en son sürümü yükledim. Telefon açıldığında TWRP başladı. TWRP'den çıkıp yeniden başlatmak istediğimde fastboot açılıyor. Bir süre işlem yapmaz isem telefon kendiliğinden kapanıyor. Değilse ben telefonu kapatamıyorum. Data partisyonu 0 MB olarak görünüyordu, bilgisayardan internal storage görünmüyordu. TWRP Wipe'dan Dalvik, Data, Internal Storage, Cache partisyonlarını temizledim. Wipe kısmında System partisyonu görünmüyor. Temizlerken failed to mount '/vendor', failed to mount '/product', failed to mount '/odm' hatalarını aldım. Internal storage bilgisayardan görünür oldu. Sonrasında aşağıdaki linkten recovery rom indirip yeni rom yüklemek istedim. ancak yükleme esnasında yine bahsettiğim hataları alıp yükleme başarısız oldu. TWRP'yi istediğimde açabiliyorum ancak fastboot ile başlattığımda <adb devices> yazdığımda telefon bağlı görünmüyor. Sanırım USB debugging kapalı olduğundan . Nasıl düzeltebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Yüklemek istediğim recovery romunu da buradan indirdim.

nedenki34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
mi6
Konular
1
Hocam aynı sıkıntı bende de oldu. Mi flash tan Endonezya rom yükledim. 12.0.4. twrp ve verilerin hepsi gitti. Mi flash tan yüklendikten sonra ota gelen güncellemeyi de yükledim telefondan. 12.2.2 android 11 yüklü şuan bir sıkıntı yok. Sanırım twrp olunca ota güncelleme sıkıntı çıkarıyor.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*cihan*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Bozkır
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash ile rom yüklemek için usb debuggingin açık ya da kapalı olmasının bir önemi yok, değil mi? Bir de mi flash ile rom yüklerken bootloader kilidinin kapanma riski var mıdır?

nedenki34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
mi6
Konular
1
Ben direk PC ye bağlayıp cihaz fastboot tayken yüklemeye başladım herhangi bir sorun olmadı. Bootloader kilidinde de sıkıntı yok

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
*cihan*, Videoda anlattığım şekilde yaparsanız kapanma riski SIFIRDIR..

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Hocam aynı sıkıntı bende de oldu. Mi flash tan Endonezya rom yükledim. 12.0.4. twrp ve verilerin hepsi gitti. Mi flash tan yüklendikten sonra ota gelen güncellemeyi de yükledim telefondan. 12.2.2 android 11 yüklü şuan bir sıkıntı yok. Sanırım twrp olunca ota güncelleme sıkıntı çıkarıyor.

şuanda 12.0.4 endonezya rom var, 12.2.2 güncelleme geldi bu güncellemeyi stock recovery den güncellesem imei silinirmi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Matrix31, Güncelleme ile imei silinmez...

hani dedim twrp değil stock recovery ya belki imeiyi silebilir diye teşekkür ederim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Matrix31, Mantıken her güncelleme de IMEI silinse beta rom kullananların vay haline haha--

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Matrix31, Mantıken her güncelleme de IMEI silinse beta rom kullananların vay haline haha--
ama biz twrpden yüklüyoruz ya(biz derken ben beta 12.5 kullanıyorum,arkadaşım için sormuştum bunları) stock recovery insanı korkutuyor ondan.

Son düzenleme:
Üst Alt