- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Bozkır
- Konular
- 2
Telefonum Poco F2 Pro. TWRP 3.4.2b-0623 sürümü yüklü. Daha önceden IMEI repair yapmış ve bu esnada TWRP yüklemiştim. Dalgınlık ile sıfırdan yükleme yerine OTA update ile en son sürümü yükledim. Telefon açıldığında TWRP başladı. TWRP'den çıkıp yeniden başlatmak istediğimde fastboot açılıyor. Bir süre işlem yapmaz isem telefon kendiliğinden kapanıyor. Değilse ben telefonu kapatamıyorum. Data partisyonu 0 MB olarak görünüyordu, bilgisayardan internal storage görünmüyordu. TWRP Wipe'dan Dalvik, Data, Internal Storage, Cache partisyonlarını temizledim. Wipe kısmında System partisyonu görünmüyor. Temizlerken failed to mount '/vendor', failed to mount '/product', failed to mount '/odm' hatalarını aldım. Internal storage bilgisayardan görünür oldu. Sonrasında aşağıdaki linkten recovery rom indirip yeni rom yüklemek istedim. ancak yükleme esnasında yine bahsettiğim hataları alıp yükleme başarısız oldu. TWRP'yi istediğimde açabiliyorum ancak fastboot ile başlattığımda <adb devices> yazdığımda telefon bağlı görünmüyor. Sanırım USB debugging kapalı olduğundan . Nasıl düzeltebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.
Yüklemek istediğim recovery romunu da buradan indirdim.
forum.miuiturkiye.net
Yüklemek istediğim recovery romunu da buradan indirdim.
MIUI 12 - [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları
Poco F2 Pro / K30 Pro Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM Android 11 Değişiklikler MIUI V12.2.4.0.RJKMIXM Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro Global Kararlı Sürüm Değişiklik günlüğü: Sistem Android 11 tabanlı kararlı MIUI Android Güvenlik Yaması Aralık 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği...