Yardım TWRP yüklü iken OTA update sonrası problemler

*cihan*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Bozkır
Konular
2
Bende bozuk olan ya da olmayan vendor, product ve odm partisyonlarını bir şekilde tgz uzantılı ya da recovery image olan zip uzantılı rom dosyası içinden img dosyası olarak çıkarıp TWRP üzerinden flashlasam daha sağlıklı olur mu? Sizin anlattığınız yöntemde recovery partisyonu ve dolayısı ile TWRP silinecek sanırım. Bu sırada bir de hata alır da işlem yarıda kalırsa o zaman boot edecek partisyon olmayacağından endişe ediyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
*cihan*, işlemleri doğru yaptığınızda sorun olmaz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Matrix31, Aynı romda iseniz yükleyebilirsiniz farklı romdan buna geçemezsiniz..

Güncelleme paketi seç diyerek yüklemeyi deneyin...

nedenki34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
mi6
Konular
1
şuanda 12.0.4 endonezya rom var, 12.2.2 güncelleme geldi bu güncellemeyi stock recovery den güncellesem imei silinirmi?
Malesef bilmiyorum. Benim telefona IMEI atılmadı henüz. Orijinal IMEI gitmedi ama sonradan atılan gider mi bilemiyorum

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*cihan*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Bozkır
Konular
2
Nedenki34, Stoya yardımınız için çok teşekkürler. Böylesine güzel bir ismi forumda yaşattığı için Stoya'ya ayrıca teşekkürler. Fastboot ile global rom yükleyince sorun çözüldü. Stok romdan sonraki romlarda data partisyonu şifrelendiğinden TWRP bu partisyonu okuyamıyor. K30 pro için olan TWRP'yi kullanıyoruz ancak halen poco f2 pro için resmi twrp desteği yok sanırım. Durum böyle olunca TWRP üzerinden Root yüklemek mümkün olmadı. Ancak tgz uzantılı rom üzerinden boot.img dosyasını alıp magisk ile yamalayıp fastboot ile yamalı dosyayı flaşlayınca Root da oldu. Poco f2 pro için rootlamak için twrp şart değilmiş.

Üst Alt