- Adım
- Burak
- Cihazım
- mi a2 lite
- Meslek
- ATT
- Konular
- 3
twrp yüklerken birden kapandı ve sürekli açılıp kapanıyor. acil destek lütfen yola çıkacağım yedek telefon yok
Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna fastboot ekranı gelene kadar basılı tut
twrp boot et ve magisk.zip'i flashla
Usb hata ayıklama açık mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer açıksa xiaomi sitesinden stock romunu indir fastboot moduna gir, bilgisayarına da miFlash ı indir. ordan güzelce rom at. telefon sıfırlanır ama tek çaresi bu. söylediğim adımların hepsi youtubeda var. eğer hata verirse buraya yaz
denedin hata mı verdi ne oldu da yapamadın?twrp ekranında dokunmatik çalışmıyor ve cihaz hafızasını görmüyor. önceden adb sideload açılıyordu şuan tuğla oldu hiçbir işlevi yok
bunların hepsini denedim belki yanlış yapıyorumdur biri twden bağlanıp yardım edebilir mi
sakin ol xburakatli bir hafta önce başıma geldi. ve 3 gün yataktan çıkmadan uğraştım yardımcı olurum zamanın, internetin ve bilgisayarın varsa.
eğer telefon fullbrick olduysa edl rom gerekir. onda da telefonun içini açmak gerekir o da seni aşar. garanti varsa garantiye, garantisi yoksa bilen bir tamirciye. half brick olduysa rom ile çözebilirsin
sakin ol xburakatli bir hafta önce başıma geldi. ve 3 gün yataktan çıkmadan uğraştım yardımcı olurum zamanın, internetin ve bilgisayarın varsa.
eğer telefon fullbrick olduysa edl rom gerekir. onda da telefonun içini açmak gerekir o da seni aşar. garanti varsa garantiye, garantisi yoksa bilen bir tamirciye. half brick olduysa rom ile çözebilirsin
denedin hata mı verdi ne oldu da yapamadın?
Yanlış twrp sürümünü yada başka telefon için olan twrp yüklemiş olabilir misin? Dokunmatik sorunu varsa başka twrp sürümleri ile dene belki açılırtwrp ekranında dokunmatik çalışmıyor ve cihaz hafızasını görmüyor. önceden adb sideload açılıyordu şuan tuğla oldu hiçbir işlevi yok
bunların hepsini denedim belki yanlış yapıyorumdur biri twden bağlanıp yardım edebilir mi
Yanlış twrp sürümünü yada başka telefon için olan twrp yüklemiş olabilir misin? Dokunmatik sorunu varsa başka twrp sürümleri ile dene belki açılır