- Adım
- Metin
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 23
Gördüm hocam sadece güncelleme yapacagım orda rom yükleme gösteriyorEvet hocam konu da anlatımı mevcut..
Gördüm hocam sadece güncelleme yapacagım orda rom yükleme gösteriyorEvet hocam konu da anlatımı mevcut..
Hocam cihazınıza uygun güncel romu indirip konuda anlatılan gibi kuracaksınız..Gördüm hocam sadece güncelleme yapacagım orda rom yükleme gösteriyor
Hocam cihazınıza uygun olan global romun recovery olanını indirip twrp ile kurabilirsinizMerhaba. Eu rom yüklü şuanda. Global stabile geçmek için ne/nasıl yapmam lazım? Mi flash ile yaptığımda flashing yazıyor ama yüklenmiyor. Kilit açık. Twrp den yüklemek için ne yapılması lazım? Teşekkürler önceden
Merhaba. Eu rom yüklü şuanda. Global stabile geçmek için ne/nasıl yapmam lazım? Mi flash ile yaptığımda flashing yazıyor ama yüklenmiyor. Kilit açık. Twrp den yüklemek için ne yapılması lazım? Teşekkürler önceden
Tamamdır hocam teşekkür ederimHocam cihazınıza uygun olan global romun recovery olanını indirip twrp ile kurabilirsiniz
Teşekkür ederim hocamGlobal roma en temiz bu yöntem ile geçiş olur...
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Ustam benim bir sorum olacak ben twrp yi kaldırmadan eea global rom yüklemek istiyorum ama bölge tr olması lazım bu şekilde yükleme yaptığım da bölge sadece Çin gözüküyor bunun bir yolu varmı gerekirse twrp kalksın ama bölge tr olsun
Global roma en temiz bu yöntem ile geçiş olur...
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net