Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 258
  • Görüntüleme 51K

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Recovery rom nedir anlamadım valla. Adamların paylaştığı romlarda özel recovery rom diye birşey yok. İnstall twrp recovery demişler de neyi nasıl yapacağımı anlamadım açıkçası

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Recovery rom nedir anlamadım valla. Adamların paylaştığı romlarda özel recovery rom diye birşey yok. İnstall twrp recovery demişler de neyi nasıl yapacağımı anlamadım açıkçası

Cihaz konusunda yer alan linklerde yazar hocam RECOVERY indirme bağlantısı diye Yes~~

Bu recovery dosyası stock /orijinal/fabrika/global romlarda olur...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Cihaz konusunda yer alan linklerde yazar hocam RECOVERY indirme bağlantısı diye Yes~~

Bu recovery dosyası stock /orijinal/fabrika/global romlarda olur...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yani ben normal rom değil recovery indirme bağlantısını indireceğim öyle mi? Sonra buradaki adımları takip edecek gg wp?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yani ben normal rom değil recovery indirme bağlantısını indireceğim öyle mi? Sonra buradaki adımları takip edecek gg wp?

Evet. Her ihtimale karşı (twrp uyumsuzluğu gibi) resim,müzik vs yedeğinizi alın PC'ye.

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Evet. Her ihtimale karşı (twrp uyumsuzluğu gibi) resim,müzik vs yedeğinizi alın PC'ye.
Romu bugün attım zaten de redmi nötr 8 için recovery linki görünmüyor. Ya da ben bulamadım. Xiaomi.eu recovery ginkgo yazıyorum birşey çıkmıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Romu bugün attım zaten de redmi nötr 8 için recovery linki görünmüyor. Ya da ben bulamadım. Xiaomi.eu recovery ginkgo yazıyorum birşey çıkmıyor.

Custom romlarda recovery rom dosyası olmaz hocam,bir üst mesajda yazdım dikkatli okuyun lütfen...

Aynı romun yeni sürümünü direk ilk sayfa da anlatıldığı gibi yükleyin ama mesela şu an android 9 olan bir romdasınız ve yükleyeceğiniz rom aynı rom olsa bile eğere ki android 10 ise muhakkak format data yaparak geçmelisiniz.... Cihazınızın ana konusunu muhakkak okuyun/inceleyin....

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Custom romlarda recovery rom dosyası olmaz hocam,bir üst mesajda yazdım dikkatli okuyun lütfen...

Aynı romun yeni sürümünü direk ilk sayfa da anlatıldığı gibi yükleyin ama mesela şu an android 9 olan bir romdasınız ve yükleyeceğiniz rom aynı rom olsa bile eğere ki android 10 ise muhakkak format data yaparak geçmelisiniz.... Cihazınızın ana konusunu muhakkak okuyun/inceleyin....
Teşekkürler

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11

hocam ben MIUI 10.2 android 9 dayım recovery bağlantısı ile twrp üzerinden güncellyeceğim format atmak istemiyorum uygulamalar vs var şart mı ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam ben MIUI 10.2 android 9 dayım recovery bağlantısı ile twrp üzerinden güncellyeceğim format atmak istemiyorum uygulamalar vs var şart mı ?

Aynı romun + aynı android sürümüne güncelleme yapacaksanız konuda anlatıldığı gibi yapın.

Android 9'dan güncelleme olarak android 10'a geçecekseniz yedek alıp format data/yes yaparak geçin....

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Aynı romun + aynı android sürümüne güncelleme yapacaksanız konuda anlatıldığı gibi yapın.

Android 9'dan güncelleme olarak android 10'a geçecekseniz yedek alıp format data/yes yaparak geçin....

hocam rom aynı global 9 dan 10'a geçtim şimdi mıuı 11 kuruyorum 11.4 şuanda bitti twrp üzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz şuan açıldı MIUI 10.2'den MIUI 11.4'e güncelledim :) sorunlar giderildi dediler inş pişman olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam twrp ve magisk gittiği çin tekrardan twrp kurdum olan magiski kaldırmak için zip'i flashlayınca -Mounting system cannot mount/system ummoting partitons hatası veriyor tekrardan yüklemek istesem'de

Son düzenleme:
Üst Alt