Fastboot bu var . Yükleyin otadan güncelleyebilirsinizteşekkür ederim kardeşim. 11 yok mu ?
Burda sadece değişik olan sizin indirdiğiniz rom dosyasımi flash ile yüklerken neye dikkat etmeliyim ?
birde mi flash dosyayı görmüyor
Twrp den Wipe-> format data -> yes yaparak sıfırlarsinSayende hallettim. Çok teşekkür ederim kardeşim.. Telefona Twrp ve magisk yükledim. Fabrika ayarlarına dönmek istersem, İmei gitmeden Twrp üzerinden nasıl yapabilirim ?
hocam redmi 6 cihazıma miui 11 zip dosyası yükledim kurdum cihazım root twrp felan hiçbir şey içermiyor ve ben miuı 10 a geri dönmek istiyorum yardımcı olur musunuzdoğrudur yıllardır bu türden konulara hakim biri olduğum için destek olmak amaçlı yazdım saygılar
hocam redmi 6 cihazıma miui 11 zip dosyası yükledim kurdum cihazım root twrp felan hiçbir şey içermiyor ve ben miuı 10 a geri dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz
hocam teşekürler ederim fakat bu tür konulara pek hakim değilim konuyu biraz daha açar mısınızCihazınızın önceki fastboot dosyasını bulun ve Cihazınızın bootloader kilidini açın, MiFlash Pro Tool ile yükleyin