- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
twrpten xposed kurarken başka sürüm indirdim galiba nasıl silerim telefon açılmıyor
biraz ayrıntıya inerseniz iyi olur tam anlayamadımKurduğunuz xposed dosyasının unninstall dosyasını bulup tekrar twrp den flashlamanız gerek
dosyayı bulamıyorum
Xposed i magisk üzerinden flaşladıysak magisk uninstaller de işe yarar ama normal cihaz üzerinden flaşladıysak yüklediğin sürümde aynı isimde uninstall dosyası olması gerek,uygun olanı cihaza atıp flaşlarsak sorun çözülürbir tanesini denedim olmadı(yükleme yerinden yaptım) diğerlerini deneyeyim mi ?
cihazım üzerinden twrp ten kurdum direk üsteki silme dosyalarını deniyorum ama olmuyorXposed i magisk üzerinden flaşladıysak magisk uninstaller de işe yarar ama normal cihaz üzerinden flaşladıysak yüklediğin sürümde aynı isimde uninstall dosyası olması gerek,uygun olanı cihaza atıp flaşlarsak sorun çözülür
Olmaması imkansız hocam.bende zamanında çok denedim ve hep logoda takılı kaldım,uninstall dosyası flaşlayınca çözüme ulaştım hep.cihazım üzerinden twrp ten kurdum direk üsteki silme dosyalarını deniyorum ama olmuyor