- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
twrpten xposed kurarken başka sürüm indirdim galiba nasıl silerim telefon açılmıyor
cihaz sıfırlanarak açıldıOlmaması imkansız hocam.bende zamanında çok denedim ve hep logoda takılı kaldım,uninstall dosyası flaşlayınca çözüme ulaştım hep.
twrp yüklü dosyalarım duruyor ama kurulum menüsüne geldimHangi işlemleri yaptın bilmiyorum ama Cihazın sıfırlanmaması lazımdı,bu işlem cihazı sıfırlamaz.neyse geçmiş olsun artık.buarada dediğim dosyayı mı flaşladın da oldu?aynı durumda kalanlara yol gösterici olur
Öyle olması doğal yap kurılumunu keyfine bak hocam.xposed den uzak durmanı tavsiye ederim. Zamanında ben çok denedimtwrp yüklü dosyalarım duruyor ama kurulum menüsüne geldim
greenify için yüklemiştimÖyle olması doğal yap kurılumunu keyfine bak hocam.xposed den uzak durmanı tavsiye ederim. Zamanında ben çok denedim
Buradaki yöntemlerden birini deneyerek kaldırabilirsiniz.Ben de Magisk'ten Midnight kurdum ve sonra Terminal'den font seçip yeniden başlattım. Beş dakikadır telefon Mi logosunda, ne yapmalıyım?
Magisk için var greenifygreenify için yüklemiştim
Hocam bunu nasıl atacağım ki telefona?Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)
Buradaki yöntemlerden birini deneyerek kaldırabilirsiniz. Ama şimdi yapabileceğiniz tek şey magiski komple kaldırmak. Dosyayı indirip TWRP den flashlayın
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/magisk-uninstaller-20180222-zip.23409/
Dosyayı bilgisayara indirip telefonu da USB kablosuyla bilgisayara bağlandığınızda TWRP menüsünde telefonunuza dosya yükleyebilir sinizHocam bunu nasıl atacağım ki telefona?