- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
twrpten xposed kurarken başka sürüm indirdim galiba nasıl silerim telefon açılmıyor
Hocam şimdi uninstall yaptım reboot yaptım ama telefon hala Mi logosunda... Korkuyorum açıkçasıDosyayı bilgisayara indirip telefonu da USB kablosuyla bilgisayara bağlandığınızda TWRP menüsünde telefonunuza dosya yükleyebilir siniz
Korkmanıza gerek yok hocam. Telaş yapmayın. Biraz bekleyin hala açılmazsa hangi MIUI sürümde iseniz o sürümü tekrar TWRP den yükleyin. Veri kaybetmeden cihazınız açılacaktırHocam şimdi uninstall yaptım reboot yaptım ama telefon hala Mi logosunda... Korkuyorum açıkçası
Açılmadı hocam, Miui 10 son sürüm idi Mi5'te, acemiliğe denk geldi program yüklerken böyle oldu işte. Brick olmasın da, sıfırdan kurmaya bile razıyım şu an.Korkmanıza gerek yok hocam. Telaş yapmayın. Biraz bekleyin hala açılmazsa hangi MIUI sürümde iseniz o sürümü tekrar TWRP den yükleyin. Veri kaybetmeden cihazınız açılacaktır
Olmaz hocam inşallah. Aynı sürümü tekrar indirip TWRP den kurun.Açılmadı hocam, Miui 10 son sürüm idi Mi5'te, acemiliğe denk geldi program yüklerken böyle oldu işte. Brick olmasın da, sıfırdan kurmaya bile razıyım şu an.
Nereden indiriyorduk hocam onları size zahmet bi yol gösterseniz, bir de zipi direk telefonun ana klasörüne atıp direk install mı diyoruz?Olmaz hocam inşallah. Aynı sürümü tekrar indirip TWRP den kurun.
Nereden indiriyorduk hocam onları size zahmet bi yol gösterseniz, bir de zipi direk telefonun ana klasörüne atıp direk install mı diyoruz?
Recovery sürüm derken? Direk global full rom değil mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan mi5 i seçip recovery sürümünü indireceksiniz. Direk zıp halinde TWRP den flashlayin
Evet hocamRecovery sürüm derken? Direk global full rom değil mi?