Bir sorun vardır hocam bekleyin benceDaha önce official yaptılar 1 2 hafta önce kaldırdılar
Teşekkür ederimBir sorun vardır hocam bekleyin bence
Pixel android 10 romu hakkında , forumda ki bazı arkadaşlar xda da farklı bir dosyanın daha olduğunu onu yükleyince twrp de error 7 hatası almadığını söylediler de böyle bir durum var mı hocam ? Çünkü aosp romları seviyorum ve android 10 olmasını istiyorken sitede ki Miui android 10 betası haricinde aosp olarak android 10 rom kuramiyorum. Twrp sürümlerini istenilen şekilde yapıyorum bir türlü romun yüzünü göremedim
pixel android 10 rom konusunda Mr. Fatih hocamızla denemeye çalıştık bir göz atın efendim ben de böyle yaptım çünkü eğer siz deneyip sorunsuz geçtiyseniz amenna ama miui android 10 romu konusunda mesela adımları uygulayan herkes android 10 a geçebildi. ama ben forum da mi 8 se için aosp android 10 kurabilen duymadım varsa yardımcı olsunBU eksikliğin forum ile ilgisi nedir acaba ? resmi olarak kendi sitesinden de kaldırıldığından şu an yapacak bir şey malesef bulunmuyor, bunun yanında hangi saf android rom kuracaksanız telefonudao android versiyonuna geçirmeniz gerekli ,
Örneğin android 10 çıktı , siz miui dede android 10 olan bir versiyopna geçip oradan aosp geçmelisiniz ki frimware den kaynaklı sorun yaşamayın ,
pixel android 10 rom konusunda Mr. Fatih hocamızla denemeye çalıştık bir göz atın efendim ben de böyle yaptım çünkü eğer siz deneyip sorunsuz geçtiyseniz amenna ama miui android 10 romu konusunda mesela adımları uygulayan herkes android 10 a geçebildi. ama ben forum da mi 8 se için aosp android 10 kurabilen duymadım varsa yardımcı olsun
Çok güzel açıkladınız hocam ben böyle açıklayamadım elinize sağlıkBU eksikliğin forum ile ilgisi nedir acaba ? resmi olarak kendi sitesinden de kaldırıldığından şu an yapacak bir şey malesef bulunmuyor, bunun yanında hangi saf android rom kuracaksanız telefonudao android versiyonuna geçirmeniz gerekli ,
Örneğin android 10 çıktı , siz miui dede android 10 olan bir versiyopna geçip oradan aosp geçmelisiniz ki frimware den kaynaklı sorun yaşamayın ,