şuan denicemTwrp'yi android son surumune guncelleyin, ardindan twrp/mount icerisinde en altta partitaoin system read only seceneginin tikini kaldirin, format data yapip kurmayi deneyin. Ben o sekilde cozmustum 1 ay kadar once.
Denediniz mi ?şuan denicem
Ben de yüklemeye çalıştım , Pb recovery 2.9.0 da kullandım. Twrp 1227 de kullandım. Twrp 3.3.0 1024 de kullandım . Hepsinde error 7 hatası verdi. Normalde bu hata twrp sürümün yanlış olmasından dolayı verilir ama hangi sürüm doğrusu bilmiyorumDenedim olmadi
Telefonunuzun modeline göre TWRP sürümleriBen de yüklemeye çalıştım , Pb recovery 2.9.0 da kullandım. Twrp 1227 de kullandım. Twrp 3.3.0 1024 de kullandım . Hepsinde error 7 hatası verdi. Normalde bu hata twrp sürümün yanlış olmasından dolayı verilir ama hangi sürüm doğrusu bilmiyorum
Error 7 hatası romun içinde üstüne yüklenecek romun belirtili olmasından kaynaklı oluyor yani şöyle açıklayabilirim romun xda forum konusuna gidin ve bu romu yüklemek için olmanız gereken miui sürümünü öğrenin yükleyin ya da küçük bir dosyası vs oluyor kesinlikle belirtilmiştir onu yükleyip onun üstüne kurmanız gerekiyor ilk pixel experience kurduğum zamanda vs ben de bu hatayı almıştım ama dikkatli okuyunca kurmadan önce yüklemem gereken bir zipin olduğunu belirtmişler diyeceğim o ki xda forumdan kurulum basamaklarını tek tek uygulayınBen de yüklemeye çalıştım , Pb recovery 2.9.0 da kullandım. Twrp 1227 de kullandım. Twrp 3.3.0 1024 de kullandım . Hepsinde error 7 hatası verdi. Normalde bu hata twrp sürümün yanlış olmasından dolayı verilir ama hangi sürüm doğrusu bilmiyorum