Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat biz bu romu Miui forum dan öğrendik adımları uyguladık demek ki sevgili yöneticilerimiz bu foruma eksik olarak yüklemişlerError 7 hatası romun içinde üstüne yüklenecek romun belirtili olmasından kaynaklı oluyor yani şöyle açıklayabilirim romun xda forum konusuna gidin ve bu romu yüklemek için olmanız gereken miui sürümünü öğrenin yükleyin ya da küçük bir dosyası vs oluyor kesinlikle belirtilmiştir onu yükleyip onun üstüne kurmanız gerekiyor ilk pixel experience kurduğum zamanda vs ben de bu hatayı almıştım ama dikkatli okuyunca kurmadan önce yüklemem gereken bir zipin olduğunu belirtmişler diyeceğim o ki xda forumdan kurulum basamaklarını tek tek uygulayın
Mi 8 SE yok hocamTelefonunuzun modeline göre TWRP sürümleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Öyle demek çok doğru olmaz gözlerinden kaçmış olabilir ya da sizin gözünüzden kaçmış olabilir önemli olan o değil ama burası bir forum sonuçta umarım sorun çözülürDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat biz bu romu Miui forum dan öğrendik adımları uyguladık demek ki sevgili yöneticilerimiz bu foruma eksik olarak yüklemişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 SE yok hocam
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat biz bu romu Miui forum dan öğrendik adımları uyguladık demek ki sevgili yöneticilerimiz bu foruma eksik olarak yüklemişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 SE yok hocam
Pixel android 10 romu hakkında , forumda ki bazı arkadaşlar xda da farklı bir dosyanın daha olduğunu onu yükleyince twrp de error 7 hatası almadığını söylediler de böyle bir durum var mı hocam ? Çünkü aosp romları seviyorum ve android 10 olmasını istiyorken sitede ki Miui android 10 betası haricinde aosp olarak android 10 rom kuramiyorum. Twrp sürümlerini istenilen şekilde yapıyorum bir türlü romun yüzünü göremedimMerhaba ,
Eksik olan nedir ?
Hocam pixel experience android 10 romu yok ki mi 8 se için. Pixel experience sitesinden baktım daPixel android 10 romu hakkında , forumda ki bazı arkadaşlar xda da farklı bir dosyanın daha olduğunu onu yükleyince twrp de error 7 hatası almadığını söylediler de böyle bir durum var mı hocam ? Çünkü aosp romları seviyorum ve android 10 olmasını istiyorken sitede ki Miui android 10 betası haricinde aosp olarak android 10 rom kuramiyorum. Twrp sürümlerini istenilen şekilde yapıyorum bir türlü romun yüzünü göremedim
Unofficial olarak mı forum da paylaşıldı bu dosyadan bahsediyorumHocam pixel experience android 10 romu yok ki mi 8 se için. Pixel experience sitesinden baktım da
Xda'ya da baktım resmi olmayarak orada da paylaşılmamışUnofficial olarak mı forum da paylaşıldı bu dosyadan bahsediyorum
ŞüpheliXda'ya da baktım resmi olmayarak orada da paylaşılmamış
Ayrıca pixel experience sitesinde mi 8 se kısmı da görmedim Çin cihazı olduğu için yapılmamış sanırımŞüpheli
Daha önce official yaptılar 1 2 hafta önce kaldırdılarAyrıca pixel experience sitesinde mi 8 se kısmı da görmedim Çin cihazı olduğu için yapılmamış sanırım