- Adım
- Barış
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 6
Başlıkta da da belirttiğim gibi, m 9 cihazım var. Telefonumdan twrp ile bağlandığım da bütün verilerin şifreli olduğunu görüyorum. telefon SIFIRLADIM YENİDEN ROM yükledim. Sıfır telefona tekrar twrp yükledim, ama yine şifreli görünüyor veriler.
Bu işlemlerin üzerine tekrar sıfırlayıp, güncel rom u flashladım. orange fox u kurdum, giriş yaptığım da veriler yine şifreliydi. Ne yaparsam yapayım aşamıyorum bunu. Bu sorunun sebebi, telefonu sıfırladıktan sonra mi aktive ekranının gelmesi olabilir mi? Bildiğim kadarıyla bunun telefon güvenliğiyle alakası var bununla ilgisi yok. Bu şifreli verileri nasıl normal hale getirebilirim ?
Telefon mi 9
android 11
global sürüm kullanıyorum.
Bu işlemlerin üzerine tekrar sıfırlayıp, güncel rom u flashladım. orange fox u kurdum, giriş yaptığım da veriler yine şifreliydi. Ne yaparsam yapayım aşamıyorum bunu. Bu sorunun sebebi, telefonu sıfırladıktan sonra mi aktive ekranının gelmesi olabilir mi? Bildiğim kadarıyla bunun telefon güvenliğiyle alakası var bununla ilgisi yok. Bu şifreli verileri nasıl normal hale getirebilirim ?
Telefon mi 9
android 11
global sürüm kullanıyorum.