- Adım
- Mert Ozan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 15
eu romda bi sorun olmuştu da acaba bundan kaynaklanırmı diye düşünmüştüm. çok teşekkürler hocamSorun olmaz
eu romda bi sorun olmuştu da acaba bundan kaynaklanırmı diye düşünmüştüm. çok teşekkürler hocamSorun olmaz
eu romda bi sorun olmuştu da acaba bundan kaynaklanırmı diye düşünmüştüm. çok teşekkürler hocam
Konuyla ilgili bilgisi olmayanlar için çok açıklayıcı bir metin olmuş elinize sağlık
Bu islemlerden sonra twrp gider mi? Bir de mi 11 globalden mi12 global e gecmek icin de ayni islemler mi gerekir
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi)
Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur..
Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin.
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın..
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom ve isteğe bağlı magisk (root) dosyalarını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından XXXX rom dosyasını flashlıyoruz.
İsteğe bağlı olarak da rom kurma işlemi bittikten sonra tekrar
Twrp ana ekrana gelip install kısmından magisk(root) flashlıyoruz ve işlem bitimi
Wipe cache/Dalvik yapıp ve Reboot-System yapıyoruz....
İlk açılış 5-10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
NOT: Twrp üzerinden yapılan işlemlerde İMEİ SİLİNMEZ
Bu islemlerden sonra twrp gider mi? Bir de mi 11 globalden mi12 global e gecmek icin de ayni islemler mi gerekir
Oncelikle tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi cihazmda imei var twrp kaldirip guncellemeleri ole alsam bi sıkntı olur mu bir de twrp nasil kaldirabilirim tsklerStock/Global/Orijinal/Fabrika rom atılacaksa ve root (magisk) yüklenmez ise TWRP gider.
Stock/Global/Orijinal/Fabrika romları Twrp değil CMD / Mi-flash / XiaomiTool ile yüklenmesi daha sağlıklı,daha sorunsuz bir yükleme olur...
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
Oncelikle tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi cihazmda imei var twrp kaldirip guncellemeleri ole alsam bi sıkntı olur mu bir de twrp nasil kaldirabilirim tskler
Stoya hocamız size söylemiş twrp nin gideceğiniz orada da 3 tane yöntem vermiş onlaradan birini kullanabilirsiniz.Stock/Global/Orijinal/Fabrika rom atılacaksa ve root (magisk) yüklenmez ise TWRP gider.
Anladim ama guncellemeleri normal yoldan aldigimizda bi skıntı olur mu onu ogrenemedim .cihazmda imei oldugu icin bi skıntı yasarmiyimStoya hocamız size söylemiş twrp nin gideceğiniz orada da 3 tane yöntem vermiş onlaradan birini kullanabilirsiniz.