Hayır hocam aldığım yedek MIUI 9 idi. TWRP yi şimdi güncelledim. son model TWRP kurdum az önce. Son bir defa daha deneyeceğim.
[doublepost=1513276198,1513270102][/doublepost]Komple wipe yaptım. Globe ROM u dahili hafızaya atıp kurdum. Cihazı yeniden başlatıp ilk kurulumu gerçekleştirdim. Recoverey de açıp yedeği ana hafızaya kopyaladım. Yedekten kurma işlemi yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Yedekten geri döndüm.
Tek sıkıntı resim, müzik, videolar geri gelmemiş. Halbuki tüm seçenekleri işaretleyip Backup almıştım. Herkese teşekkürler.... Epic ROM a geri dönüyorum. Full yedek aldım ama bu sefer garanti olsun diye resim, müzik, videoları pc ye yedeklemiştim....

[doublepost=1514020422][/doublepost]evet TWRP ile yedek alırken şöyle bir uyarı yazdı yedeklemenin ortasında . "backups of data do not include any files in internal storage such as pictures or downloads". Türkçe çevirisinde "verilerin yedeklenmesinde resimler veya indirmeler gibi dahili depolamada herhangi bir dosya bulunmaz" diyordu. Full backup alıyorum TWRP ile ama resimler ,müzikler , downloads klasörü nü yedeklemiyor....
BU TWRP nin eksik yanı o halde..... FULL YEDEK alamıyorsam ne anlamı kaldı bu işin he ?