Yardım TWRP ile Geri Yükleme Sorunsalı

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Önceden twrp ile aldığım yedeği geri yüklemeye çalıştığımda bölümler salt okunur diye uyarı veriyor ve geri yükleme yapmıyor. " Firmware geri yüklenemiyor -- salt okunur bağlanmış " hatası veriyor

Yardımcı olabilecek forumdaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
TWRP kısmında bağla seçeneklerinin tümünü aktif edip dener misiniz?

alt tarafta sistemi salt okunur bağla tik olmasın.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Önceden twrp ile aldığım yedeği geri yüklemeye çalıştığımda bölümler salt okunur diye uyarı veriyor ve geri yükleme yapmıyor. " Firmware geri yüklenemiyor -- salt okunur bağlanmış " hatası veriyor

Twrp ana ekranında ''Mount '' yazan yere tıklayın ''mount sistem partition read-only'' yazan yerdeki tik işaretini kaldırın ve geri yükleme işlemini yapın.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51

Geri dönüş saglamamissiniz. Bilgilendirirseniz ilerde arayanlara faydali olur. Tesekkurler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri dönüş saglamamissiniz. Bilgilendirirseniz ilerde arayanlara faydali olur. Tesekkurler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Epic ROM a kesin dönüş yaptım. Ve twrp ile aldığım yedeğe geri dönüş yapmadım. Aldığım yedek bilgisayarımda öylece duruyor...

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Epic ROM a kesin dönüş yaptım. Ve twrp ile aldığım yedeğe geri dönüş yapmadım. Aldığım yedek bilgisayarımda öylece duruyor...
Ben bendeki TWRP yi 6 aydır kullanıyorum ve bugüne kadar 100 lerce rom değiştirdim ve en ufak bir sorun yaşamadım...
Sizin durumunuza gelirsek, ya sizin TWRP niz sorunlu yada aklıma gelen eski versiyon backup'ınız MIUI 8 ise... MIUI 9 da iken bunu geri yükleyemezsiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bendeki TWRP yi 6 aydır kullanıyorum ve bugüne kadar 100 lerce rom değiştirdim ve en ufak bir sorun yaşamadım...
Sizin durumunuza gelirsek, ya sizin TWRP niz sorunlu yada aklıma gelen eski versiyon backup'ınız MIUI 8 ise... MIUI 9 da iken bunu geri yükleyemezsiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hayır hocam aldığım yedek MIUI 9 idi. TWRP yi şimdi güncelledim. son model TWRP kurdum az önce. Son bir defa daha deneyeceğim.
[doublepost=1513276198,1513270102][/doublepost]Komple wipe yaptım. Globe ROM u dahili hafızaya atıp kurdum. Cihazı yeniden başlatıp ilk kurulumu gerçekleştirdim. Recoverey de açıp yedeği ana hafızaya kopyaladım. Yedekten kurma işlemi yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Yedekten geri döndüm.

Tek sıkıntı resim, müzik, videolar geri gelmemiş. Halbuki tüm seçenekleri işaretleyip Backup almıştım. Herkese teşekkürler.... Epic ROM a geri dönüyorum. Full yedek aldım ama bu sefer garanti olsun diye resim, müzik, videoları pc ye yedeklemiştim.... ☺️
[doublepost=1514020422][/doublepost]evet TWRP ile yedek alırken şöyle bir uyarı yazdı yedeklemenin ortasında . "backups of data do not include any files in internal storage such as pictures or downloads". Türkçe çevirisinde "verilerin yedeklenmesinde resimler veya indirmeler gibi dahili depolamada herhangi bir dosya bulunmaz" diyordu. Full backup alıyorum TWRP ile ama resimler ,müzikler , downloads klasörü nü yedeklemiyor....

BU TWRP nin eksik yanı o halde..... FULL YEDEK alamıyorsam ne anlamı kaldı bu işin he ?

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hayır hocam aldığım yedek MIUI 9 idi. TWRP yi şimdi güncelledim. son model TWRP kurdum az önce. Son bir defa daha deneyeceğim.
[doublepost=1513276198,1513270102][/doublepost]Komple wipe yaptım. Globe ROM u dahili hafızaya atıp kurdum. Cihazı yeniden başlatıp ilk kurulumu gerçekleştirdim. Recoverey de açıp yedeği ana hafızaya kopyaladım. Yedekten kurma işlemi yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Yedekten geri döndüm.

Tek sıkıntı resim, müzik, videolar geri gelmemiş. Halbuki tüm seçenekleri işaretleyip Backup almıştım. Herkese teşekkürler.... Epic ROM a geri dönüyorum. Full yedek aldım ama bu sefer garanti olsun diye resim, müzik, videoları pc ye yedeklemiştim.... ☺️
[doublepost=1514020422][/doublepost]evet TWRP ile yedek alırken şöyle bir uyarı yazdı yedeklemenin ortasında . "backups of data do not include any files in internal storage such as pictures or downloads". Türkçe çevirisinde "verilerin yedeklenmesinde resimler veya indirmeler gibi dahili depolamada herhangi bir dosya bulunmaz" diyordu. Full backup alıyorum TWRP ile ama resimler ,müzikler , downloads klasörü nü yedeklemiyor....

BU TWRP nin eksik yanı o halde..... FULL YEDEK alamıyorsam ne anlamı kaldı bu işin he ?
Bu yüzden verilerimi sd card a depolarim her zaman ve ayriyetten 1 backup ve 1 stok rom bulunduruyorum sd card da geçmiş olsun bu arada düzeldiğine sevindim :)

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Öğrendiğim kadarıyla mi 6 için özel bir custom recovery yok (xnaomi kendi forum sitesinde okumuştum) twrp dahil uyumlu başka cihazın twrp dosyasını kullanıyoruz inşallah el atarlarda full kullanırız twrp yi

SerseriStyLe

Oyla:

kerem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kere.
Cihazım
smartultra 6
Konular
9