- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 2
Merhabalar miui pro romu kullanıyordum miui 10 u yüklemek istedim twrp üzerinden "failed to mount /vendor (invalid argument)" bu hatayı aldım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
yine aynı hatayı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sürüm twrp 3.2.2-0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi izinler
hocam peki üzerine tıkladığımızda aktif olmuyorsa ne yapmamız gerekir?Hocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Buradan "Mount system partition read-only" seçeneğinden işareti kaldırıp, diğer seçeneklerin hepsine verin sadece USB-OTG seçeneğini işaretleyemeyeceksiniz.
Gerisi zaten sizde
Tavsiyem bu seçenekleri aktif edip, Format Data yapıp, Recovery'i yeniden başlatıp, seçenekleri tekrar aktif hale getirip... Rom'u kurmanız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben durumu mi flash ile fastboot rom kurarak ancak çözdüm 1 hafta uğraştım ancak bu şekilde cçözebildimbende de vendor seceneği işaretlenmiyor
bende oyle deneyim kafayı yiyecem bi türlü cihazı acamadımHocam ben durumu mi flash ile fastboot rom kurarak ancak çözdüm 1 hafta uğraştım ancak bu şekilde cçözebildim