- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 2
kralHocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Buradan "Mount system partition read-only" seçeneğinden işareti kaldırıp, diğer seçeneklerin hepsine verin sadece USB-OTG seçeneğini işaretleyemeyeceksiniz.
Gerisi zaten sizde
Tavsiyem bu seçenekleri aktif edip, Format Data yapıp, Recovery'i yeniden başlatıp, seçenekleri tekrar aktif hale getirip... Rom'u kurmanız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
eyvallah kardeşim çok ama çok teşekkürler bizim cihaz için twrp yi yapan vatandaşı hatası ne uğraştırdı sorun beni ya çok sağolasınHocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Buradan "Mount system partition read-only" seçeneğinden işareti kaldırıp, diğer seçeneklerin hepsine verin sadece USB-OTG seçeneğini işaretleyemeyeceksiniz.
Gerisi zaten sizde
Tavsiyem bu seçenekleri aktif edip, Format Data yapıp, Recovery'i yeniden başlatıp, seçenekleri tekrar aktif hale getirip... Rom'u kurmanız.
hocam aynı sorun bende var System, Vendor,Product kutucuğunu işaretliyemiyorum telefonu açamıyorum pc telefonu görmüyor tüm driverlar kurulu system_root,vendor ve product hatası alıyoru sonuna invalid arqument yazıyorHocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Gerisi zaten sizde
aynı sorunu yaşıyorum birazdan fastboottan rom atıcam bakalım düzelcekmihocam aynı sorun bende var System, Vendor,Product kutucuğunu işaretliyemiyorum telefonu açamıyorum pc telefonu görmüyor tüm driverlar kurulu system_root,vendor ve product hatası alıyoru sonuna invalid arqument yazıyor