Yardım twrp data backup hakkında

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
miui tabanlı her romdan alınan twrp data backup'ı, xiaomi tabanlı her roma restore edilir mi?

ben miuipro 7.9.7'den aldığım yedeği, şuan 7.9.7 xiaomi eu romuna restore edemiyorum hata alıyorum

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı bekledim bütün adımları ileri deyip kurulumu bitirdim tekrar twrp den yedeği restore ettim hiçbir hata almadan ancak restore ettikten sonra telefon yine açılış ekranında kalıyor ve açılmıyor. saatlerdir uğraşıyorum miglobe ve eu rom indirip aynı adımları tekrar denedim hepsinde restoreden sonra açılışta ekran kalıyo. Ne yapabilirim, yardımcı olabilirmisiniz ?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Twrp üstünden cihaza tüm wipe işlemlerini dahili hafıza hariç, yapın romu kurun. Restore ederken sorun yaşıyorsanız yapmayın. Romu kurup uygulamaları elinizle tek tek kurarsınız. Tabi titanium backup diye hayat kurtaran bi uygulamada var. Tavsiye ederim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı bekledim bütün adımları ileri deyip kurulumu bitirdim tekrar twrp den yedeği restore ettim hiçbir hata almadan ancak restore ettikten sonra telefon yine açılış ekranında kalıyor ve açılmıyor. saatlerdir uğraşıyorum miglobe ve eu rom indirip aynı adımları tekrar denedim hepsinde restoreden sonra açılışta ekran kalıyo. Ne yapabilirim, yardımcı olabilirmisiniz ?
Magisk /data kısmında barındığı için aynı hatadan dolayı açılışta kalıyor. Magisk XDA konusunun en altında uninstaller dosyaları var, son sürümü indirip flashlayıp reboot edin, cihaz açıldıktan sonra tekrar Magisk yüklersiniz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Restore ettiğiniz yedekte sistem ve boot var mı?

Oyla:

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Magisk /data kısmında barındığı için aynı hatadan dolayı açılışta kalıyor. Magisk XDA konusunun en altında uninstaller dosyaları var, son sürümü indirip flashlayıp reboot edin, cihaz açıldıktan sonra tekrar Magisk yüklersiniz.

hocam uninstalleri de yaptım magiski kaldırdı ancak yine logoda kalıyo telefon açılmıyor, denemediğim yol kalmadı artık. yedeğin için magisk dosyalarını kaldırabilirmiyiz yada sadece lazım olan uygulama,rehber v.s. içinden alma şansımız varmı?
[doublepost=1524721625,1524721524][/doublepost]
Restore ettiğiniz yedekte sistem ve boot var mı?

hocam merhaba, yedeği alırken sistem ve bootu d aldım ancak geri yüklerken sadece veriyi seçip restore ediyorum,

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
twrp de klasörlerin ismi değişmiş önceden yoktu yeni rom yükliyim diye girdim saçma sapan isimler var klasörlerde nasıl düzeltebilirim bunu

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
twrp de klasörlerin ismi değişmiş önceden yoktu yeni rom yükliyim diye girdim saçma sapan isimler var klasörlerde nasıl düzeltebilirim bunu
Twrp girin sadece cache yedek alın ve klasör oluşsun eski içerikleri içine atın

MI 5s Epic 9.5.2.0 Stabil

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
twrp ekranından backup tan mı yedek alıcam
Aynen backup alın ama dediğim gibi sadece CACHE alın ve çıkış yapın dosyalarda yeni klasör görünecektir eski içerikleri içine atin

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Aynen backup alın ama dediğim gibi sadece CACHE alın ve çıkış yapın dosyalarda yeni klasör görünecektir eski içerikleri içine atin

cache yi wipe yapmıştım ben zaten 0 gözüküyor

Oyla:
Üst Alt