Yardım twrp data backup hakkında

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
miui tabanlı her romdan alınan twrp data backup'ı, xiaomi tabanlı her roma restore edilir mi?

ben miuipro 7.9.7'den aldığım yedeği, şuan 7.9.7 xiaomi eu romuna restore edemiyorum hata alıyorum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Uyum sorunu olmaz değil mi? Özellikle rehberde (kişiler).

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu İşlemi özellikle Rehberdeki kayıp ve değişiklikleri önlemek için yapıyorum....daha önce sistemin kendi yedeğini kullanıyordum ve rehberdeki kişilerim hem çoğalıyordu, hemde kişilere atadığım resimlerin boyutları değişiyordu.....vcf kart takiler de aynı şekilde, veya buluttan rehberi geri yüklediğimde de aynı şekilde....Backupdan uygulamalarımı, yani sadece data'yı restore ettiğimde, yapmış olduğum tüm ince ayarlar ve özellikle rehber aynı şekilde değişime uğramadan yeni romda yerlerini almış oluyorlar

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Ben bu İşlemi özellikle Rehberdeki kayıp ve değişiklikleri önlemek için yapıyorum....daha önce sistemin kendi yedeğini kullanıyordum ve rehberdeki kişilerim hem çoğalıyordu, hemde kişilere atadığım resimlerin boyutları değişiyordu.....vcf kart takiler de aynı şekilde, veya buluttan rehberi geri yüklediğimde de aynı şekilde....Backupdan uygulamalarımı, yani sadece data'yı restore ettiğimde, yapmış olduğum tüm ince ayarlar ve özellikle rehber aynı şekilde değişime uğramadan yeni romda yerlerini almış oluyorlar
Üstadım bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu benim için güzel bir haber. Bir sürü uğraşıp duruyordum.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu benim için güzel bir haber. Bir sürü uğraşıp duruyordum.

Rica ederim, İnsan bildiklerini paylaşmalı her zaman8=):?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ben denedim, Google ekranında kaldı açılmadı cihaz. Yada ben biraz sabırsız davrandım. Miui 9 yedekledim, Android oreo custom rom kurdum ama olmadı

Oyla:

cedayroy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi5
Konular
6
Ben denedim, Google ekranında kaldı açılmadı cihaz. Yada ben biraz sabırsız davrandım. Miui 9 yedekledim, Android oreo custom rom kurdum ama olmadı
Farklı firmvare olduğu zaman açılıyor ama hata veriyor . Mesela ben mi5x telefonum için EU Romun datasini MiA1 Android one ( yalın Android ) için restore ediyorum telefon açılıyor tüm programlar yüklü fakat sürekli com.android.media durduruldu diye hata aliyorum. Restore edeceğiniz data dosyasınin firmwerleri birinini tutması lazım Eu romlar ve xiaominin kendi romları da problemsiz geçiş oluyor. Ondan sıkıldıkça ona ama tam bir hastalık haline geliyor biryerden sonra.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Ben eu beta rom dan epic-rom a geçerek eu romun datasını restore ettim. Aynı tabanlı rom olduğu için sıkıntı yok.

Oyla:

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Arkadaşlar miui 9.7.15 sürümü kullanıyorum yanlışlıkla kök dosyası olan cust klasörü sildim ve hata veriyor şimdi yeniden romu temiz yüklemek istiyorum yedekleme olarak data secsem bu kök dosyayı da yedekler mi hatalı şekilde

Oyla:
Üst Alt