öncelikle sincerelym arkadaşın vermiş olduğu bilgilerden dolayı ve bu formda emeği geçenlere çok teşekkür ederim
dahili depolama sorunu wipe kısmında change file format var, ordan Data ve sistem kısmını ext4 yapıldı. Sonra recovery yeniden başlat. Sonra change file format kısmından data ve sistemi repair yap. Sonra tekrar başa dön ve wipeleri tekrarla.
yukarıdaki wipe kısmında sistem ve data ile ilgili hem dosya türünü değiştirme ve daha sonra onarma işlemlerini yaptıktan sonra integral yani dahili depolama 27000 mb olarak düzelti ancak bu sefer galiba roma da zarar vermiş olsam gerekki bir daha telefonu açamadım .
odin ile samsungun kendi sitesinden indirmiş olduğum orjinal modu denedim olmadı . bende resurrection remix mod diye bilinen bir rom buldum ve yükledim ancak telefon samsung yazısından sonra yuklediğim romun resmi çıkıyor ve 5-10 saniye sonra tekrardan reset atıyor yani anlayacağınız hiç başlamıyor telefon..
bütün bu anlattıklarımı bir tarafa bırakın...
tek yapmam gereken samsungun upto sitesinden başka ayda çıkan 8.0 oreo sürümü indirdim ve odin 3.13.1 versiyonu ile sorunsuz bir şekilde kurulumu yaptım...(indirme hızım çok yavaş olduğu için 7 saat sürdü)
şu anda telefon saat gibi çalışıyor...
odin çalışmıyorsa doğru romu bulamamış olabilirsiniz. boşuna farklı yöntemler denemeyin . ben 24 saattir telefonla uğraşıyorum
herkeze kolay gelsin....hoşcakalın...