- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
bende hiç kullanmıyorum rom değişikliğinden dolayı oldu. Ama daha öncede belirttiğim gibi global bir tema yapmışsınız (elinize sağlık) tam olsun diye şeyttim ben.Teşekkürler hocam, daha önceden de geri bildirim olmuştu bu durum ile ilgili İnananın ben hiç tasarruf modu kullanmadığım için o bölümü atlamışım
Bu hocam Light blueBlue Light hangisi hocam?
Şimdi oldu hocam Bir kaç dosyadan fazlası, 10 ile 9 sürüm arasında çok fark var ve birde son güncellemeler ile bu fark daha da büyüdüBu hocam Light blueGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman ilk soruma cevap alabilir miyim, siz yapar mısınız aslında durum çubuğunu değiştirip kullanıyorum sorun olmuyor ama ne bileyim MIUI 10a uyumlu olsa daha bi güzel olur sankiŞimdi oldu hocam Bir kaç dosyadan fazlası, 10 ile 9 sürüm arasında çok fark var ve birde son güncellemeler ile bu fark daha da büyüdü
İnşallah hocam kısmet bakalımO zaman ilk soruma cevap alabilir miyim, siz yapar mısınız aslında durum çubuğunu değiştirip kullanıyorum sorun olmuyor ama ne bileyim MIUI 10a uyumlu olsa daha bi güzel olur sanki
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dark Mode en sağlıklı varsayılan Temalarda çalışır hocam.Hocam dark mode özelliği temanın çok özelliğini devre dışı bırakıyor yeni bir güncelleme yapar mısınız?