Sohbet Türknet vs Vodafone net

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam benin anlayamadığım konu şu....hadi superonline kendi hattını kullanıyor ve bana 35 mb veriyor ayda 79 liraya 100 akn (sonra 16 ya düşüyor)ve yeni dönemde fiyatları çok yüksek çıkıyor....TT bana 100 MB e kadar hız verebiliyor.....teklifi ise 50 MBe kadar, 200 AKN fiyat 88 lira...Türknet ise bildiğim kadarıyla TT altyapısını kullanıyor ama bana sadece 16 MB verebiliyor ve 60 lira....ben bu durumda ne yapayım?
16 dan fazla alabilirsiniz isterseniz türk telekom alt yapısını kullanıyorsanız türk telekom hızının tamamı kadar hız alabilirsiniz isterseniz 1 ay bağlatın deneyin begenmezseniz diger sağlayıcılara bakabilirsiniz begenirseniz 60 liraya gayet güzel akn ve sözleşmesiz internet

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
16 dan fazla alabilirsiniz isterseniz türk telekom alt yapısını kullanıyorsanız türk telekom hızının tamamı kadar hız alabilirsiniz isterseniz 1 ay bağlatın deneyin begenmezseniz diger sağlayıcılara bakabilirsiniz begenirseniz 60 liraya gayet güzel akn ve sözleşmesiz internet
Türknet bana TT nin onlara sadece 16 verdiğini söyledi, ilerde artırırlarsa hızı, bizde sizin hızınızı artırırız dediler....O nedenle bana şu an her şey çok karışık geliyor....daha vaktim var nasılsa....

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam benin anlayamadığım konu şu....hadi superonline kendi hattını kullanıyor ve bana 35 mb veriyor ayda 79 liraya 100 akn (sonra 16 ya düşüyor)ve yeni dönemde fiyatları çok yüksek çıkıyor....TT bana 100 MB e kadar hız verebiliyor.....teklifi ise 50 MBe kadar, 200 AKN fiyat 88 lira...Türknet ise bildiğim kadarıyla TT altyapısını kullanıyor ama bana sadece 16 MB verebiliyor ve 60 lira....ben bu durumda ne yapayım?

Hocam abone olurken bana da 16 demişlerdi ve ttnet de16 veriyordu ama şu an hızım 30mbit :) Turknetin güzel tarafı taahhüt yok. Sevmedim, beğenmedim diyerek anında çıkabiliyorsunuz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam abone olurken bana da 16 demişlerdi ve ttnet de16 veriyordu ama şu an hızım 30mbit :) Turknetin güzel tarafı taahhüt yok. Sevmedim, beğenmedim diyerek anında çıkabiliyorsunuz.
TT değişik fiyatlarla 100 MB a kadar veriyor....bu durumda Türknet te bana 16 demesine rağmen, aynı fiyata daha hızlı hizmet mi verecek acaba? Şansını dene diyorsunuz yani, nasılsa bir problem olursa, istediğim an çıkabiliyorum....8=)Idea~~

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Normalde 30mbit olan hızım 8-9 mbit civarında seyrediyordu
Hocam normal şartlarda sol ile kullandığım hız 8 mbps haha--
Hız 5 mbit'e düşmüş hocam
Akk dolunca(10 günde doluyor) bile benim bağlantımdan hızlı facepalm~~
[doublepost=1521115664,1521115604][/doublepost]
TT değişik fiyatlarla 100 MB a kadar veriyor....bu durumda Türknet te bana 16 demesine rağmen, aynı fiyata daha hızlı hizmet mi verecek acaba? Şansını dene diyorsunuz yani, nasılsa bir problem olursa, istediğim an çıkabiliyorum....8=)Idea~~
Bu arada cayma bedelinizin 120 TL ye kadar olan kısmını turk.net karşılıyor hocam Idea~~

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
forumdaki çogu telefon kullanıcısı verdiği paranın karşılıgını almak isteyen kişiler türk net de benim görüşüm xiaomi gibi ben bu paraya en fazla bunu yapabilirim diyor ve kullanıcılarını sevindiriyor yarın türk telekom dese ki senin alt yapını 50 mbps yapacagım ve 65 tl ye sana akn siz sözleşmesiz internet vereceğim desin ona geçerim herkes de böyle düşünüyordur rekabet olması iyi birşey türk telekomun eline kalırsak 1-2 mbps hatta 512 kbps de kullan ne olacak diyecekler :)

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
İyi günler arkadaşlar
Türknet kullanıcısıyım geçmek isteyen olursa arkadaş getir kampayasından yararlanabiliriz.

Şimdi Geleyim Türknet ile diğerlerinin farkına
En Büyük Farkı Kota aşımı yok. Hız düşmüyor.
Türknet olsun diğerleri olsun Fiber alt yapısı olmayan yerde hepsi Türk Telekomun altyapısını kullanır.
Fiber alt yapınız varsa hız firmaya göre değişir.
Ama yoksa Türknet olsun Türk Telekom olsun Vodafone olsun Superonline olsun hepsi aynıdır.
Türknet hariç hepsinde kota sorunu vardır.
Kota sorunu derken belli bir gb üstünde hızını yavaşlatıyor.

Younothing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
p9 lite 2017
Meslek
Resepsiyonist
Konular
4
Merhabalar, arkadaşını getir kampanyası için yardımcı olabilecek bir forumdaşa ihtiyacım var. Bende denemek istiyorum.

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3

ayneen oyle . arkadas aracılıgı ıle gecersen 1 ay da bedava. turknet kullannan arkadasın yoksa yardımcı olabılırım. referans no su verıcem o kadar
[doublepost=1521619556,1521619533][/doublepost]
Merhabalar, arkadaşını getir kampanyası için yardımcı olabilecek bir forumdaşa ihtiyacım var. Bende denemek istiyorum.

ben yardımcı olabilirim. pm den msj at

Üst Alt