- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
türkneti çok araştırdım öyle aldım her müşterisi ooo çok güzel demedi her malın alıcısı vardır türknet %30 luk bölümüne yapa kendi alt yapısını kullanır %65 lik bölümü vae trafik teslim bölgesinden veriyi alır buna türk telekom alt yapısı diyebilirsiniz bu bölüme dahi faydası şu şekilde akk +1000 dk ev telefonu +sözleşme yok birde "FTTH/FTTB" bölümü var şirketler kullanır çok çok az yerde var lafı bile yapılmaz aynı alt yapıyı kullanan eve gelen 2 çıplak kablo telefon hattı ile olan internet sağlayıcılar ile kıyaslama yapabilirsiniz ben olanı söylüyorum 24 ay vodafone da kullandım sabitledi beni 4mbps e hattım o kadar destekliyor yalanını söyledi halbuki modem arayüzünden alabilecegim hız 2 katından fazlaydı ama vermedi bende türknet e geçtim şu anda aktif olarak sorunsuz kullanıyorum sorun olursa bu konu altında paylaşırım babamın oğlu değil ya türk net iyisiyle kötüsüyle bahsediyoruz şimdi türk telekom alt yapısı ile aynı diyen arkadaşa meraktan soruyorum türk telekom 50 gb akn 24 mbps e kadar deyip hattımın desteklediği kadar verecek 50 akk den sonra 5 e düşürecek 24 ay sözleşme yapacak 58 tl ücret istiyor yani bundan fazlasını akk sözleşme olmadan +1000 dk ile türk net 2 tl fazlasına yapıyorsa onu alırım nasıl oluyorda türk telekomun elinde olmayan birşeyi verebiliyor ?" kendi dslam ve santralleri var kendi alt yapısı da mevcut" buyrun bunu destekler link ve açıklama"türknet telekom altyapısını kullanıyor bildiğim kadarıyla. teorik olarak telekomun girdiği het haneye hizmet verebilir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
" ben geçecek olan arkadaşlara ön ayak oluyorum deneyimlerimi paylaşıyorum alın 1 ay kullanın sözleşme yok beğenmezseniz kapatırsınız digerlerinde böyle bir şans da yok kapatıyorum desen sana kalan 23 aylık sözleşme bedellerini ödetecekler en az 750 tl para istiyorlar 24 ay sözleşme ye karşılık bu riski almaya değer ben geçtim sıfır sıkıntı hattın degerlerini de yükledim digerleri bunuda vermiyor