Sohbet Türknet vs Vodafone net

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sahibindenden ikinci el w9970 modem bul ustam veya ilinde satan varsa al
Hocam TP-Link TD-W9970 sanırım?media markette sıfırı 309 tl.eğer gerçekten parasını hakediyorsa gidip alayım sıfırını?zenex hocamızın sözüne güveniyorum sonuçta

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam TP-Link TD-W9970 sanırım?media markette sıfırı 309 tl.eğer gerçekten parasını hakediyorsa gidip alayım sıfırını?zenex hocamızın sözüne güveniyorum sonuçta
Sakın hocam. Sıfırını almanıza kesinlikle gerek yok. O modeme o para verilmez. 2. Eli fp olarak iş görüyor diye dedim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sakın hocam. Sıfırını almanıza kesinlikle gerek yok. O modeme o para verilmez. 2. Eli fp olarak iş görüyor diye dedim
Hocam 14 ms ping ve 11 mbps hız ın yükselmesi gerek.özellikle 14 ms ping benim işime yaramıyor. D0n 34 ms idi arıza kaydı oluşturdum da 14 ms ye indi.cat6 kablo takılı ve 100 mbps e kadar internet destekliyor hesapta.ya turknet i iptal edecem yada biraz masraf yapıp enazından 16 mbps hız ve 11 ms nin altında ping alacam.eğer bu modem ping i biraz düşürüp hızı arttıracaksa?arttırır mı?arttıracaksa alayım diyorum

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam 14 ms ping ve 11 mbps hız ın yükselmesi gerek.özellikle 14 ms ping benim işime yaramıyor. D0n 34 ms idi arıza kaydı oluşturdum da 14 ms ye indi.cat6 kablo takılı ve 100 mbps e kadar internet destekliyor hesapta.ya turknet i iptal edecem yada biraz masraf yapıp enazından 16 mbps hız ve 11 ms nin altında ping alacam.eğer bu modem ping i biraz düşürüp hızı arttıracaksa?arttırır mı?arttıracaksa alayım diyorum
Hocam modem arayüzünden hat değerleri kısmının fotoğrafını atabilir misin

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam modem arayüzünden hat değerleri kısmının fotoğrafını atabilir misin
hocam dışarıdayım valla.pc yi açıp arayüze falan hiç bakmadım kurulumu yapan ttnet elemanı da pc ye hiç ihtiyaç duymadı,teklif ettiğim halde.oyunumu oynayamıyorum ve bunun da ping yüzünden olduğunu biliyorum. Superonline da bile ping daha iyiydi.zaten türknet e de geçme nedenim öncelikli olarak oyun :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam dışarıdayım valla.pc yi açıp arayüze falan hiç bakmadım kurulumu yapan ttnet elemanı da pc ye hiç ihtiyaç duymadı,teklif ettiğim halde.oyunumu oynayamıyorum ve bunun da ping yüzünden olduğunu biliyorum. Superonline da bile ping daha iyiydi.zaten türknet e de geçme nedenim öncelikli olarak oyun :)
Hocam 11ms ping çok iyi aslında. Ben 22pingle kullanıyorum

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
TD-W9970 var 2.5 senedir kullanıyorum (Turk Telekom modemi). 100 TL bile verilmez bu cihaza, 2. el bile olsa. Asus'un modemleri ilk tercihim olabilir. ozgrcvdr

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam 11ms ping çok iyi aslında. Ben 22pingle kullanıyorum
Hocam 11 ping superonline da ama superonline ı evdeki herkes kullanınca oyunu oynayamıyorum.türknet ping 14 ms,interneti tek kullanıyorum ama oynayamıyorum. Türknet 10 ms ping verse başım üstüne ama 14 işime hiç yaramıyor gerçekten.modem bu değeri değiştirecekse modem alacağım?
Edit:bugün türknet mülteri temsilcisi beni aradı ve iyi ping için kullanıcı profilimi değiştirip "oyuncu" yaptı.o yüzden olabilir ping farkı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam ama asus modemleri hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum.2019 en çok tercih edilen modemlere falan baktım araştırma yaptım vs.herkes asustan uzak durun diyor
TD-W9970 var 2.5 senedir kullanıyorum (Turk Telekom modemi). 100 TL bile verilmez bu cihaza, 2. el bile olsa. Asus'un modemleri ilk tercihim olabilir. ozgrcvdr

Üst Alt