- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
Arkadaşlar merhaba eve turknet bağlatmayı düşünüyorum ama firma hakkında iyi de kötü de yorum var bu yüzden kararsızım. Aktif altyapısı varmış burada, 100mbps ye kadar internet verecekler 76tl ye taahhüt falan da yokmuş. Sizce bağlatayım mı? Kullananlar varsa yada konu hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? Bu arada VDSL modem almam gerekiyormuş tavsiye edeceğiniz modem varsa yazabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben burayı güncellemeyi unuttum Tam 2 haftada internet bağlandı benden sonra arkadaşım da bağladı onun 6 gün sürdü tamamen şans işi Yaklaşık 33-34 mbps download 10-12mbps upload alıyorum yoğun saatlerde çok düşüklük yaşamıyorum evde bağlı 8-9 cihaz oluyor + akşama doğru yoğunluk olduğunu varsayarsak 20-25mbps görüyorum bence gayet güzel. Şuan saat 7 yaptığım test sonucu aldığım değer bu:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir iki ping sorunu yaşadım hatta konu açtım bunun hakkında ama sorun Turknette değil sorun modemden kaynaklıydı. Evde 2 tane kör nokta var internete giriliyor fakat oyun oynarsan ping yükseliyor direkt wifi bağlantım kopuyordu. Buda modemle alakalı. Alacak arkadaşlara şunu diyeyim internet işi şans işi(bana göre) çünkü altyapı durumu, modem, bina içi tesisat vs. bunlara göre internet bağlantınızın kalitesi değişiyor ben ve arkadaşım turknet bağladık o Turktelekom altyapısı ben Yapa altyapısındayım ikimizde 35mbps alıyoruz şimdilik memnunuz
2 haftadır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı üstelik dizi, oyun, ders notları falan indirdim 2 haftada 350gb veri kullanmışım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Videolarda donma falan yaşamıyorum. Netflixim olmadığı için denemedim. LoL de 10 15ms csgo da 40-60ms alıyorum. Bu arada aldığım bu değerler WİFİ üzerinden. Anlatacaklarım bu kadar konuma vakit ayırıp yorum atan değerli forumdaşlarıma hocalarıma teşekkür ediyorum. Sağlıklı mutlu günler diliyorum
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: