Haber Türkiye'deki ilk Xiaomi mağazası 16 Eylül'de açılıyor

Selamın Aleyküm

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü EVOFONE, ülkemizdeki ilk Mi Storemağazasını Çinli şirketin yöneticilerinin de katılacağı bir törenle 16 Eylül 2018 (Pazar) günü Vadistanbul AVM'de açacağını duyurdu.

Hepinizin Bildiği Gibi Açılış Pazar Günü Vadi İstanbul AVM ' De Forumdan Toplanıp Açılışa Gidelim Mi ? Böyle Bir Konu Açılsa Kaç Kişi Katılım Sağlar Ve Gelir ? Forumda Böyle Bi Konu Göremedim

İstanbul Ümraniye ' den Gideceğim Gelmek İsteyen Varsa Özelden Yazsın Birlikte Gidelim

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
ben evodan alicama hic almam daha iyi
Elin çançinçonu için kavgaya tutuşuyorlar elinden şekeri alınan çocuk gibi trip atıyorlar karşılıklı.
Ama o çok övdükleri Xiaomi'yi hiç suçlayan yok neden böyle bir arap kurnazlığına büründü ?
Varsa yoksa sen yetkilisin ben yetkiliyim. Xiaomi her sonuçta da karlı çünkü ha senden almışlar ha ondan.
Onun için Xiaomi artık yükselen dolar kuru ile yakında stokların tamamen tükenmesiyle fiyatları iyice artacak bu cihazların, sonra da bu ithal-reseller kavgasından milletin aklı iyice karışacak Xiaomi alan gitgide azalacak buraya da yazıyorum.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Hocam Xiaomi neden bu işe karışsın ki? Neticede ithalatçı firma vasıtasıyla cihazlarını Türkiye pazarında satıyorlar. Bu cepport' olmuş Evofone olmuş yada başka bir firma.... Adamları ne ilgilendirir?
Yok eğer birileri çıkıp biz Xiaomi nin resmi temsilcisiyiz diye tutturuyorsa bu onların değil Türkiye'deki tüketici hakları savunucularının ilgi alanına girer.
hocam niye karissin degil zaten karismis haberi var yane durumdan bende duyorum ki madem haberin var neden boyke biseye izin verisin ki benim dist.um evodur dersin adama dist.luk verirsin ugrastirmazsin boyle ali cengiz oyunlariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elin çançinçonu için kavgaya tutuşuyorlar elinden şekeri alınan çocuk gibi trip atıyorlar karşılıklı.
Ama o çok övdükleri Xiaomi'yi hiç suçlayan yok neden böyle bir arap kurnazlığına büründü ?
Varsa yoksa sen yetkilisin ben yetkiliyim. Xiaomi her sonuçta da karlı çünkü ha senden almışlar ha ondan.
Onun için Xiaomi artık yükselen dolar kuru ile yakında stokların tamamen tükenmesiyle fiyatları iyice artacak bu cihazların, sonra da bu ithal-reseller kavgasından milletin aklı iyice karışacak Xiaomi alan gitgide azalacak buraya da yazıyorum.

hocam burda kimse kavgaya tutusmuyor siz konuyu anlamamissiniz hic...

burada konu xiaominin oyle yada böyle turkiyeye girmeside degil. elbette gelmesinden herkes memnun ama memnun olunmayan konu acik secik sudur ki ben buna deginicem.

biz resmi distribütör uz deyip dubai dist. unun bayiligini yapmalari sizde kandirilmislik uyandirmiyormu? burada bizim isyanimiz alenen milleti kandirmalarina ve goz gore gore buna canak tutanlara. evo diyor ki ne idugu belli olmayan sekilde ithalat garantili cihaz satiyorlar ne idugu belli olmayan sekilde tamir yapiyorlar rasgele parca kullaniyorlar biz dist olarak tek yetkiliyiz diyor bizde diyoruz ki eee dune kadar sen ithalat garantili satmiyormuydun ne ayaksin diyoruz keza gecmisde sundugu garanti hizmetinide biliyoruz ancak siz duruma tamamen at gozlugu ile bakiyorsunuz

Son düzenleme:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
chatin_62 yi daha bu forum yokken Donanımhaber'de Xiaomi'nin Türkiye'ye gireceğini ilan ettiği Nisan 2014 dolaylarından beri bilirim.

Orada yazdıkları da halen durur. İsteyen arar, bulur. 4.5 sene önce söylediği ve savunduğu şeyler ile şu anda söylediği ve savunduğu şeyler arasında hiçbir fark göremiyorum.

Konuyu tartışmayı bırakıp, karşı tarafa sataşıp hakaret ediyorsanız haksızsınızdır.

Burda @EinsteinAhmet denen vatandaşın da yukarıda kurduğu cümleler kendisi açısından utanç verici. Ahlaksızlığı artık göstere göstere savunmaktan utanmaz olmuş millet.

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
chatin_62 yi daha bu forum yokken Donanımhaber'de Xiaomi'nin Türkiye'ye gireceğini ilan ettiği Nisan 2014 dolaylarından beri bilirim.

Orada yazdıkları da halen durur. İsteyen arar, bulur. 4.5 sene önce söylediği ve savunduğu şeyler ile şu anda söylediği ve savunduğu şeyler arasında hiçbir fark göremiyorum.

Konuyu tartışmayı bırakıp, karşı tarafa sataşıp hakaret ediyorsanız haksızsınızdır.

Burda @EinsteinAhmet denen vatandaşın da yukarıda kurduğu cümleler kendisi açısından utanç verici. Ahlaksızlığı artık göstere göstere savunmaktan utanmaz olmuş millet.

Esas siz kendi utancınıza bakın. Olaylara kurumlara değil o savunduğunuz kişiler gibi kişilere laf yetiştirmeye başlamışsınız size yakışan da budur bence böyle devam edin.

hocam niye karissin degil zaten karismis haberi var yane durumdan bende duyorum ki madem haberin var neden boyke biseye izin verisin ki benim dist.um evodur dersin adama dist.luk verirsin ugrastirmazsin boyle ali cengiz oyunlariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam burda kimse kavgaya tutusmuyor siz konuyu anlamamissiniz hic...

burada konu xiaominin oyle yada böyle turkiyeye girmeside degil. elbette gelmesinden herkes memnun ama memnun olunmayan konu acik secik sudur ki ben buna deginicem.

biz resmi distribütör uz deyip dubai dist. unun bayiligini yapmalari sizde kandirilmislik uyandirmiyormu? burada bizim isyanimiz alenen milleti kandirmalarina ve goz gore gore buna canak tutanlara. evo diyor ki ne idugu belli olmayan sekilde ithalat garantili cihaz satiyorlar ne idugu belli olmayan sekilde tamir yapiyorlar rasgele parca kullaniyorlar biz dist olarak tek yetkiliyiz diyor bizde diyoruz ki eee dune kadar sen ithalat garantili satmiyormuydun ne ayaksin diyoruz keza gecmisde sundugu garanti hizmetinide biliyoruz ancak siz duruma tamamen at gozlugu ile bakiyorsunuz

At gözlüğüymüş. Bu resmi fan sitesinin pazarlama stratejisine ne diyeceksiniz peki? Neden resmi bir fan sitesi, sıradan bir ithalatçı olan cepport'un ürünlerine doğrudan sitesi üzerinden satışına ön ayak olur? İkisi de aynı çukurdaki çamur da o yüzden. Siz de kendi gözlüğünüzü takmışınız gözlük modası istiyorsanız.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Esas siz kendi utancınıza bakın. Olaylara kurumlara değil o savunduğunuz kişiler gibi kişilere laf yetiştirmeye başlamışsınız size yakışan da budur bence böyle devam edin.

At gözlüğüymüş. Bu resmi fan sitesinin pazarlama stratejisine ne diyeceksiniz peki? Neden resmi bir fan sitesi, sıradan bir ithalatçı olan cepport'un ürünlerine doğrudan sitesi üzerinden satışına ön ayak olur? İkisi de aynı çukurdaki çamur da o yüzden. Siz de kendi gözlüğünüzü takmışınız gözlük modası istiyorsanız.
birader bos konusma sen once dediklerime cevap ver sen kendini kandirilmis hissetmiyorsan o senin kendi karaktersizligin kusurabakma kimsenin kimseye camur attigi yok ancak sizin gibilerin varligi sagolsun evo gibi kiytirik bi firmayi bile.savunucak hale gelebiliyorsaniz dieyecek tek.laf yok size yaziklar olsun demekden baska bisey demek gelmiyor icimden...

ha demissin ki cepport satis yapiyor falan filan eee resmi kanalla sattilarda bunca zaman forum sitesi yardimci olmadimi forum sitesi bunca insani cakma imei kullanmakdan kurtardi ithalatcilar cakma imei ile satiyordu hatirlarsan ama sen kendi at gozlugu modani yaratmissin sana iyi seyirler.onune konani izlemeye devam et sen

Mohosa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
lol
Cihazım
i
Konular
0

beyni yok fikri var. elindeki stok bitince mi fiyatı artacak? arkadaş hiçbir şeyden anlamıyorsun ama hala yorum yapıyorsun ya komedi. Adam elindeki parayla yeni bir cihaz alamıyorsa ne yapsın onu sevgili Einstein?

• Beğen
Tepkiler: m35

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23

Yamuğunu görmediğim kişiyi savunmaktan utanç duymam. Zaten benim şahitliğime ihtiyaç yok. Dediğim gibi duruşu ortada.

Bir tarafta 4.5 yıldır yamuğunu, çizgisinde en ufak bir değişikliğini görmediğim, saygılı duruşundan hiç taviz vermemiş birisi. Diğer tarafta hiç tanımadığı, üstelik yaşça da büyüğü olduğu belli bir kişiye önce laubali hitaplarla başlayan, sonra iftiralarla devam eden, en sonunda da hakarete vardıran bir insan müsveddesi...

Sonra sen kalkmışsın burda neyi dert etmişsin. Bir de hiç utanmadan arlanmadan başkasının adamıysam ne olmuş diyorsun. Ahlak bekçisi miyim diyorsun. Para için herşeyin mubah olduğunu demeye getiriyorsun.

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Bir şey soracağım izninizle ; diyelim herhangi bir ithalatçı firma ,yarın gitti mağazalarının tabelasını indirdi, bu adamlar gibi mi shop yazdı, içersini de tıpkı bunlarınki gibi düzenledi..eğer evo distribütörse, onlardan izin almadan bu işi yapamaz kanunen öyle değil mi? Yok iddia edildiği gibi değil, sadece yetkili satıcıysa, kendisi doğrudan müdahele edemez herhalde..

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Kepazelik resmen kendi adıma utandım ne zamandır takip ederim buraları sırf bu olay yüzünden üye oldum.

Tc kimlik nosu doğrulamalı bir üyelik sistemi şart böyle lüzumsuz insanların böyle güzel bir topluluğu karalamaması için.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Bir şey soracağım izninizle ; diyelim herhangi bir ithalatçı firma ,yarın gitti mağazalarının tabelasını indirdi, bu adamlar gibi mi shop yazdı, içersini de tıpkı bunlarınki gibi düzenledi..eğer evo distribütörse, onlardan izin almadan bu işi yapamaz kanunen öyle değil mi? Yok iddia edildiği gibi değil, sadece yetkili satıcıysa, kendisi doğrudan müdahele edemez herhalde..

Adamlar tabelaya "authorized reseller" yazmış. Bunun manası "yetkili al-satçı" demektir. "Seller" yani satıcı değil, "reseller". Distributor da değil.

Yani bu adamlar resmi toptancı, distribütör falan değil. Diğer ithalatçılar gibi "al-sat" piyasasından mal çeken adamlar, ama Xiaomi ile marka kullanımı için izin almışlar. Kendi de satmak yerine mağazalara veriyor. Kendi çapında bir toptancı gibi çalışıyor. Olay bundan ibaret.

Konunun son kullanıcı açımızdan önemi şu: bu kadar el değiştirerek gelen malın fiyatı şiştikçe şişiyor. Şu satılan malların bizim bildiğimiz Xiaomi'nin cazip fiyat politikası ile hiçbir alakası kalmıyor.

Bu sözde haberci vatandaşlar ise konuyu ya bilmiyorlar, ya öğrenme ihtiyacı hissetmiyorlar, ya insanlara doğru bilgi verme gibi bir dertleri yok.

Xiaomi'nin kendisi gelmiş olsa, kendi sitesi üzerinden satış yapıyor olsa, bu fiyatlar ciddi oranda düşerdi.

Üst Alt