Haber Türkiye'deki ilk Xiaomi mağazası 16 Eylül'de açılıyor

Selamın Aleyküm

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü EVOFONE, ülkemizdeki ilk Mi Storemağazasını Çinli şirketin yöneticilerinin de katılacağı bir törenle 16 Eylül 2018 (Pazar) günü Vadistanbul AVM'de açacağını duyurdu.

Hepinizin Bildiği Gibi Açılış Pazar Günü Vadi İstanbul AVM ' De Forumdan Toplanıp Açılışa Gidelim Mi ? Böyle Bir Konu Açılsa Kaç Kişi Katılım Sağlar Ve Gelir ? Forumda Böyle Bi Konu Göremedim

İstanbul Ümraniye ' den Gideceğim Gelmek İsteyen Varsa Özelden Yazsın Birlikte Gidelim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Gazeteci kimliğinden dolayı araştırma yapmalıymış da. Deliller aleyhimeymiş de, sanki lehime olsa ödül verecekler. Birilerinin adamıymışım da adamıysam nolmuş parasıyla değil mi? Kıçı kırık Xiaomi için ahlak bekçisi mi olacağım? Gazetecilerin hepsi aşkla yapıyor zaten bu işi, ithalatçıların hepsi aşkla yapıyor ülkemizdeki insanlar Xiaomi kullanmalı diyorlar sanki ucuz telefon kullanmalı bu insanlar diye getiriyorlar bu Xiaomiyi de etik olmam gerekiyor öyle mi?

Hahah. Satış yapmalarıyla ilgilenmiyorsunuz ha? Xiaomi yarın bu sitenin market kısmında cepport değil de satış kanallarının linklerini koyun diye bildirdiğinde görecek insanlar o sizin biz bu olayın ürün satışıyla ilgilenmiyoruz kısmını.
Elin çançinçonu için kavgaya tutuşuyorlar elinden şekeri alınan çocuk gibi trip atıyorlar karşılıklı.
Ama o çok övdükleri Xiaomi'yi hiç suçlayan yok neden böyle bir arap kurnazlığına büründü ?
Varsa yoksa sen yetkilisin ben yetkiliyim. Xiaomi her sonuçta da karlı çünkü ha senden almışlar ha ondan.
Onun için Xiaomi artık yükselen dolar kuru ile yakında stokların tamamen tükenmesiyle fiyatları iyice artacak bu cihazların, sonra da bu ithal-reseller kavgasından milletin aklı iyice karışacak Xiaomi alan gitgide azalacak buraya da yazıyorum.
Esas siz kendi utancınıza bakın. Olaylara kurumlara değil o savunduğunuz kişiler gibi kişilere laf yetiştirmeye başlamışsınız size yakışan da budur bence böyle devam edin.

At gözlüğüymüş. Bu resmi fan sitesinin pazarlama stratejisine ne diyeceksiniz peki? Neden resmi bir fan sitesi, sıradan bir ithalatçı olan cepport'un ürünlerine doğrudan sitesi üzerinden satışına ön ayak olur? İkisi de aynı çukurdaki çamur da o yüzden. Siz de kendi gözlüğünüzü takmışınız gözlük modası istiyorsanız.
Üslubunuzu bozmamanız hakkında sizi uyarmıştım. Bardağın taşma noktasına geldiğinizi hatırlatmak isterim.
Konuyla ilgili size birşey yazmanın faydasız olduğu ortada. Buraya özelikle ortalığı karıştırmak ve kendinizi banlandırtmak için uğraştığınız da. Tutumunuzun başka bir açıklaması yok. Görünen o ki en azından bu konuda başarılı olmaya çok yakın olduğunuzu itiraf etmeliyim.

Burasının size uygun bir yer olmadığı ortada. Hiç olmazsa hem siciliniz temiz kalsın, hem de başkalarını tahrik ederek onların da ban yemesine sebep olmayın.

Arkadaşlar sizlerden de rica ediyorum bu kişinin oyununa gelerek kendinizi kaybedip yanlış birşey yapmayınız. Amacı zaten gitmek ama yanında da birilerini götürmek. En azından bu amacına ulaşmasına izin vermeyiniz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Adamlar tabelaya "authorized reseller" yazmış. Bunun manası "yetkili al-satçı" demektir. "Seller" yani satıcı değil, "reseller". Distributor da değil.

Yani bu adamlar resmi toptancı, distribütör falan değil. Diğer ithalatçılar gibi "al-sat" piyasasından mal çeken adamlar, ama Xiaomi ile marka kullanımı için izin almışlar. Kendi de satmak yerine mağazalara veriyor. Kendi çapında bir toptancı gibi çalışıyor. Olay bundan ibaret.

Konunun son kullanıcı açımızdan önemi şu: bu kadar el değiştirerek gelen malın fiyatı şiştikçe şişiyor. Şu satılan malların bizim bildiğimiz Xiaomi'nin cazip fiyat politikası ile hiçbir alakası kalmıyor.

Bu sözde haberci vatandaşlar ise konuyu ya bilmiyorlar, ya öğrenme ihtiyacı hissetmiyorlar, ya insanlara doğru bilgi verme gibi bir dertleri yok.

Xiaomi'nin kendisi gelmiş olsa, kendi sitesi üzerinden satış yapıyor olsa, bu fiyatlar ciddi oranda düşerdi.
Bir şey soracağım izninizle ; diyelim herhangi bir ithalatçı firma ,yarın gitti mağazalarının tabelasını indirdi, bu adamlar gibi mi shop yazdı, içersini de tıpkı bunlarınki gibi düzenledi..eğer evo distribütörse, onlardan izin almadan bu işi yapamaz kanunen öyle değil mi? Yok iddia edildiği gibi değil, sadece yetkili satıcıysa, kendisi doğrudan müdahele edemez herhalde..
Guaire arkadaşımız cevap vermiş. Herkes yarın fiyatları görünce Guaire arkadaşımızın sözlerini daha net anlayacaktır.

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Üslubunuzu bozmamanız hakkında sizi uyarmıştım. Bardağın taşma noktasına geldiğinizi hatırlatmak isterim.
Konuyla ilgili size birşey yazmanın faydasız olduğu ortada. Buraya özelikle ortalığı karıştırmak ve kendinizi banlandırtmak için uğraştığınız da. Tutumunuzun başka bir açıklaması yok. Görünen o ki en azından bu konuda başarılı olmaya çok yakın olduğunuzu itiraf etmeliyim.

Burasının size uygun bir yer olmadığı ortada. Hiç olmazsa hem siciliniz temiz kalsın, hem de başkalarını tahrik ederek onların da ban yemesine sebep olmayın.

Arkadaşlar sizlerden de rica ediyorum bu kişinin oyununa gelerek kendinizi kaybedip yanlış birşey yapmayınız. Amacı zaten gitmek ama yanında da birilerini götürmek. En azından bu amacına ulaşmasına izin vermeyiniz.

Bunlar o dilden anlarlar anca bunlara söveceksiniz başka lisanı yok böylelerinin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Geceden bekleyecek olan olur mu sizce? Idea~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bunlar o dilden anlarlar anca bunlara söveceksiniz başka lisanı yok böylelerinin.
Lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz. Kurunun yanında yanmayın.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Geceden bekleyecek olan olur mu sizce? Idea~~
Olmaz, çünkü AVM açık olmuyor. Tüm AVM'ler saat 10'dan önce çalışanlar dışında kimseyi içeri almaz. AVM kapısında beklemek için uygun bir yer varmı bilmiyorum.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ta yenibosnadan oraya gitmeye usendim xiaomi kendi acmis olsa magazayi mesafe dinlemez kosarak giderdim ama nerde

Üst Alt