Haber Türkiye'deki ilk Xiaomi mağazası 16 Eylül'de açılıyor

Selamın Aleyküm

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü EVOFONE, ülkemizdeki ilk Mi Storemağazasını Çinli şirketin yöneticilerinin de katılacağı bir törenle 16 Eylül 2018 (Pazar) günü Vadistanbul AVM'de açacağını duyurdu.

Hepinizin Bildiği Gibi Açılış Pazar Günü Vadi İstanbul AVM ' De Forumdan Toplanıp Açılışa Gidelim Mi ? Böyle Bir Konu Açılsa Kaç Kişi Katılım Sağlar Ve Gelir ? Forumda Böyle Bi Konu Göremedim

İstanbul Ümraniye ' den Gideceğim Gelmek İsteyen Varsa Özelden Yazsın Birlikte Gidelim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
o vatandasa sormak lazim madem resmi distiribitorler aciklama yapsinlar uluslar arasi garanti dahilinde butun cihazlar diye bizde bilelim
Evofone'un üst düzey yetkililerinin böyle bir söylemleri yok. Sadece teknoloji basınına söyletiyorlar ve alt kademe yöneticiler söylüyor. Tabi ki resmi olarak ta bunların hiçbiri kurumu bağlamıyor.
Bizim yazdıklarımızı doğrulayan gelişmeler yaşıyoruz. Yarın son kozlarını oynayacaklar. Üst düzey Çinli Xiaomi yetkilileri gelecek demişlerdi. Yarın kimmiş bunlar göreceğiz. Gerçi facebook'ta yazdığı üsluba bakacak olursak, Ersin Akman'ın bilgisi var bu konudan ve bildiğimiz yetkililer gelmeyeceği için Xiaomi'ye oldukça kızmış. Bana "niçin gelmediklerini git onlara" sor diyordu. Ben zaten biliyorum. Asıl kendisinin Evo'ya gidip niçin getiremediklerini sorması gerekiyordu. Gerçi bu saatten sonra onu da yapabileceği şüpheli. Onun işini de ben mi yapayım?

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
yarın vadide cihazlardan birinin imeisini kontrol etsin birisi siteden, madem reseller değil türkiye menşeili çıkar.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
yarın vadide cihazlardan birinin imeisini kontrol etsin birisi siteden, madem reseller değil türkiye menşeili çıkar.
Reseller değil diye bir mesaj mı yazıldı? Görmedim ben.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu gidişle yakında resmi sıfatı kalmayacak buraların zaten. İstediğini yapar dururlar artık mevcut uygulamalara dayanaraktan.
Forumdaki 5 günlük tecrüben ile bu yorumu yapabilmen ilginç... Forumu beğenmeyebilirsin gayet normal. Ancak, saygı duymak gerekiyor, saygı beklemek için...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Forumdaki 5 günlük tecrüben ile bu yorumu yapabilmen ilginç... Forumu beğenmeyebilirsin gayet normal. Ancak, saygı duymak gerekiyor, saygı beklemek için...
Hocam benim gibi yapın ve sinirlenmeyin/görmezden gelin... her şeyi okuyor ve takip ediyorum ama her konuyada cevap yazmıyorum/gerek de duymuyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Xiaomi ülkeye bir şekilde giriyor diye birileri bir taraflarını yırtar bu durumun yalan olduğunu bir İthalatçıdan farkı olmadıklarını söylerler.
Sonra gerçekten Xiaomi mağazasının açılacağı öğrenilir. Napalım diye düşülünür "Aaa Resellermiş bu ya bak bir bit yeniği çıktı denilir."
Sen bu yapılanlara saygı duydun mu diye sorarlar adama? Sen Resmi fan sitesi olduğunu iddia ediyorsun. Resmiyim dediğin marka bir şekilde ülkedeki sevenleri ile ürünlerini resmi bir kanal üzerinden satın alabilecekler diye sevineceğine adama sen gazetesin ulan! araştırsana diye üzerine gidin. Adamın zorunluluğu mu var araştırmaya ? Avukat mı bu adam, savcı mı ? Adam diyor elime belgeleri verdiler ortada bir usulsüzlük yok ama senin dediğin konuyu bilmiyorum yarın git sor diyor sana neden benim üzerimden böyle bir konuyu uzatıyorsun bu Evofone'un temsilcisi miyim diyor sana farkında mı acaba ?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam benim gibi yapın ve sinirlenmeyin/görmezden gelin... her şeyi okuyor ve takip ediyorum ama her konuyada cevap yazmıyorum/gerek de duymuyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sinirlenmiyorum hocam... Olay sadece; Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok moduna geliyor...

Xiaomi ülkeye bir şekilde giriyor diye birileri bir taraflarını yırtar bu durumun yalan olduğunu bir İthalatçıdan farkı olmadıklarını söylerler.
Sonra gerçekten Xiaomi mağazasının açılacağı öğrenilir. Napalım diye düşülünür "Aaa Resellermiş bu ya bak bir bit yeniği çıktı denilir."
Sen bu yapılanlara saygı duydun mu diye sorarlar adama? Sen Resmi fan sitesi olduğunu iddia ediyorsun. Resmiyim dediğin marka bir şekilde ülkedeki sevenleri ile ürünlerini resmi bir kanal üzerinden satın alabilecekler diye sevineceğine adama sen gazetesin ulan! araştırsana diye üzerine gidin. Adamın zorunluluğu mu var araştırmaya ? Avukat mı bu adam, savcı mı ? Adam diyor elime belgeleri verdiler ortada bir usulsüzlük yok ama senin dediğin konuyu bilmiyorum yarın git sor diyor sana neden benim üzerimden böyle bir konuyu uzatıyorsun bu Evofone'un temsilcisi miyim diyor sana farkında mı acaba ?

Foruma dahil olduğun 10 Eylül tarihinden önce bu konu hakkındaki mesajları yorumları belgeleri bilgileri okumadan, bilmeden, görmeden yorum yapmış olmanı hatırlatmak isterdim ama iş Skorpi hocamın değindiği noktaya geliyor... Bütün hepsini okudum, biliyorum diyorsan da ben susuyorum artık... Seninle ürik asit yarışına girecek durumda ve konumda değilim...

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Sinirlenmiyorum hocam... Olay sadece; Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok moduna geliyor...

Foruma dahil olduğun 10 Eylül tarihinden önce bu konu hakkındaki mesajları yorumları belgeleri bilgileri okumadan, bilmeden, görmeden yorum yapmış olmanı hatırlatmak isterdim ama iş Skorpi hocamın değindiği noktaya geliyor... Bütün hepsini okudum, biliyorum diyorsan da ben susuyorum artık... Seninle ürik asit yarışına girecek durumda ve konumda değilim...
O zaman saygı saygı diye yaygara yapmayacaktın.. gördük saygınızı daha konuşulan konuya saygınız yok sizin. Ürik asit araştırmasına devam edin.

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Reseller değil diye bir mesaj mı yazıldı? Görmedim ben.

yok hocam, ben gönderdiğiniz facebook linkindeki editörün yorumuna istinaden karşılık verdim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Öncelikle üslubunuzu bozmamanızı tavsiye ederim. Bu sizin yararınıza olacaktır.
Bizim kim olduğumuzu, ne yaptığımızı ve ne yapmaya çalıştığımızı bilmiyor iseniz bu sizin ayıbınız. Burada ne işiniz var derler adama.
Konu hakkında da hiçbir bilginiz ve fikriniz olmadığı çok açık. İsterseniz öncelikle konunun ne olduğunu bir öğrenin. Yüzlerce kere yazdığımız ve dilimizde tüy bittiği halde yine de orada da tekrar yazdığım halde, Evo'nun Xiaomi ürünleri satmasıyla, mağaza açmasıyla ilgilenmediğimizi anlamıyorsanız size ne yazsak boş.
Tüm bunları biliyorsanız ve buna rağmen bu cümleleri kurabiliyor iseniz bu daha kötü.
Buradan amacınızın üzüm yemek olmadığı ortaya çıkar.
Buradan çıkan her türlü sonuç sizin aleyhinize olduğunun farkında değilsiniz. Çünkü ya bilmediğiniz bir konuda ahkam kesmeye çalışıyor, bilip bilmeden konuşuyor durumundasınız ya da tüm bunları bildiğiniz halde anlamazlıktan gelerek sitemizi kötülemeye çalışan birilerinin adamı durumunda. İsterseniz bundan sonraki yazdıklarınızı siz hariç herkesin bunun farkında olduğunu bilerek yazın.

Üst Alt