Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü:
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları ve neden eşsiz olduğu bilgisi şurada:
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum. Projeyi desteklemek istiyorsanız github'tan yıldız verebilirsiniz.
Hocam technopath üzerinde reklamınızı yapıyorum yaklaşık 40 arkadaşa kurdurduk pc için bir nimet zaten elinize sağlık

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam technopath üzerinde reklamınızı yapıyorum yaklaşık 40 arkadaşa kurdurduk pc için bir nimet zaten elinize sağlık
Teşekkür ederim. İşe yarıyorsa ne mutlu bana

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
APatch desteğini bugün itibariyle ekledim. Sorunsuz bir şekilde güncellenmesi gerekiyor modülün. 1 hafta içinde güncelleme yapılmazsa, 1 haftanın sonunda kaldırıp yeniden kurmak gerekecek modülü otomatik güncellemeleri almaya devam edebilmek için.* Bu yüzden mutlaka bu süre içerisinde güncelleme yapılması gerekiyor.

Ayrıca modülü güncelleme sıklığının azalmasının sebebi projeyi boşlamam değil. 2000'i aşkın DNS adresine ulaştığımızdan bir çok reklam ağı zaten engellenmiş durumda. Yeni reklam ağları çıkmadıkça da modül güncellenmiyor doğal olarak. Ancak günlük olarak tarama yapmaya devam ediyorum. Yine de reklam gördüğünüz uygulamaları özel olarak raporlarsanız yine özel olarak ilgilenirim.

*bu durum github'taki "magisk-kernelsu" klasörünün "magisk-kernelsu-apatch" şeklinde güncellenmesinden ve proje kodunun sade kalması için "magisk-kernelsu" klasörünün makul bir süre sonunda silinmesinin gerekmesinden kaynaklanmaktadır.

CemoJR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Xiomi 12 Pro+
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
2
Xiomi 12 Pro+ 5G Telefonumda az önce ekledim ve sorunsuz şekilde engellemeye başladı. Teşekkürler hocam. Destek amaçlı github üzerinden fork ve star işlemlerini sağladım <3

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Hocam elinize sağlık, modülünüzü uzun zamandır severek ve sorunsuz kullanıyorum.

Uzun zaman sonra ilk defa şu uygulamada gerek küçük gerekse tam sayfa reklamlar çıkmaya başladı.

Bir müdahale ederseniz seviniriz ☺️
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam elinize sağlık, modülünüzü uzun zamandır severek ve sorunsuz kullanıyorum.

Uzun zaman sonra ilk defa şu uygulamada gerek küçük gerekse tam sayfa reklamlar çıkmaya başladı.

Bir müdahale ederseniz seviniriz ☺️
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Oyunu yükledim şimdi. İlk güncelleme ile çözülecektir.

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular