Ü
Üye silindi 265308
Guest
Ne oyunmuş hocam indirip kurasim geldiHayır hocam oyunun alt kısmında ve bölüm geçtiğimde reklam çıktı, şuan da görünmüyor ama sanki çıkacak gibi
Ne oyunmuş hocam indirip kurasim geldiHayır hocam oyunun alt kısmında ve bölüm geçtiğimde reklam çıktı, şuan da görünmüyor ama sanki çıkacak gibi
Matematiksel hocam buyrunNe oyunmuş hocam indirip kurasim geldi
Hocam eklemeler yaptım, modül güncellendi. Deneyip geri bildirimde bulunabilirsiniz.Hayır hocam oyunun alt kısmında ve bölüm geçtiğimde reklam çıktı, şuan da görünmüyor ama sanki çıkacak gibi
Maalesef program vpn tabanlı bir app olmadığı için site açma-kapama gibi bir şans yokHocam bu siteye sizin modülünüz yukluyken giremiyorum acaba düzeltme şansınız varmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Basaransemih2009 hocam yanıtlamış zaten, magisk modülünü kullanırsanız çözümü yok. ancak adaway veya adguard dns ile kullanıyorsanız çözümü var.Hocam bu siteye sizin modülünüz yukluyken giremiyorum acaba düzeltme şansınız varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı bir sayfasında da böyle bir giriş hatası veriyor
Tavsiyem benim gibi adaway kurup symbuzzer hocamızın host dosyasını kullanmanızHocam bu siteye sizin modülünüz yukluyken giremiyorum acaba düzeltme şansınız varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı bir sayfasında da böyle bir giriş hatası veriyor
tamamdır teşekkür ederimTavsiyem benim gibi adaway kurup symbuzzer hocamızın host dosyasını kullanmanız
Orada şu şekilde
Gördüğünüz gibi white list and block list var ayarlayabilirsiniz